Το Top-10 του Ρονάλντο (VIDEOS)

10:58 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα "MARCA" διοργάνωσε ψηφοφορία στην οποία οι αναγνώστες της κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιο θεωρούν το καλύτερο γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αφορμή για αυτό το γκάλοπ στάθηκε πρόσφατη δήλωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ως καλύτερο γκολ

αυτό που πέτυχε κόντρα στην Ρόμα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άποψη που δεν ταυτίζεται με αυτή των αναγνωστών της "MARCA".

Πιο συγκεκριμένα με ποσοστό 30.4% οι αναγνώστες που συμμετείχαν στην ψηφοφορία θεωρούν πως καλύτερο γκολ στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτό που σημείωσε στο "Ντραγκάο" κόντρα στην Πόρτο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην δεύτερη θέση με ποσοστό 24.6% βρίσκεται το τέρμα που είχε σημειώσει στην Παμπλόνα την σεζόν 2011-2012 κόντρα στην Οσασούνα με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι αναγνώστες ψήφισαν ως τρίτο καλύτερο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο αυτό κόντρα στην Πόρτσμουθ την σεζόν 2007-2008 με ποσοστό 24.5%.
Στην τέταρτη θέση με ποσοστό 6% βρίσκεται το γκολ που είχε πετύχει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέρσι στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο στο "Βιθέντε Καλντερόν".
Στην πρώτη χρονιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 5η θέση των προτιμήσεων με ποσοστό 3%.
Το 2.7% των ψήφων συγκέντρωσε το τέρμα που είχε σημειώσει την σεζόν 2007-2008 με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άστον Βίλα.
Στην έβδομη θέση με ποσοστό 2.5% βρίσκεται το γκολ που είχε πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο την περασμένη σεζόν κόντρα στην Μάλαγα.
Στην όγδοη θέση βρίσκεται το τέρμα χάρη στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης την περσινή σεζόν έφυγε νικήτρια από το "Βαγέκας" με το συγκεκριμένο γκολ του Ρονάλντο να συγκεντρώνει το 2.5% των ψήφων.
Στην ένατη θέση με ποσοστό 1.9% βρίσκεται το γκολ που ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ως το καλύτερο της καριέρας του. Πρόκειται για το γκολ που είχε σημειώσει με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για την σεζόν 2007-2008 κόντρα στην Ρόμα στο "Ολίμπικο".
Τέλος στην δέκατη θέση με 1.8 των ψήφων βρίσκεται το τέρμα που πέτυχε την περασμένη σεζόν κόντρα στην Σεβίλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα