Το αρχικό κεφάλαιο ψάχνει ο Ντέμης

15:57 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς τις επόμενες μέρες (μετά το Πάσχα) θα κορυφωθούν οι επαφές του με τους ανθρώπους που βρίσκεται σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στη Γ.Σ. της 25ης Απριλίου. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με μία αρκετά μεγάλη «ομάδα» από χρηματοδότες οι οποίοι θα βάζουν ετησίως από ένα μικρό κεφάλαιο, αλλά όλοι μαζί θα συνεισφέρουν ένα αρκετά σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας και θα τη βοηθούν ουσιαστικά. Ωστόσο, απομένει ένα ακόμα θέμα που θα πρέπει να διευθετήσει και έχει να κάνει με

το αρχικό κεφάλαιο που πρέπει να βρεθεί.

Καθημερινά στην ΑΕΚ ξεπετάγεται και ένα ακόμα οικονομικό «αγκάθι» και σίγουρα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό που χρειάζεται. Παρότι είναι ενήμερος για τα πάντα γύρω από τα οικονομικά της ΠΑΕ, αλλά και όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εφορία, είναι δεδομένο πως απαιτείται «ζεστό» χρήμα για να μπορέσει να πετύχει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται ώστε η ομάδα να μπορεί να... σηκώνει τις μηνιαίες υποχρεώσεις της προς το δημόσιο, χωρίς να έχει πάλι παρόμοια μπλεξίματα.

Ο Νικολαΐδης θεωρεί πως το πρόβλημα με την εφορία θα λυθεί και θα πετύχει τους διακανονισμούς που απατιούνται. Για αυτό και το βάρος των προσπαθειών του πέφτει στα κεφάλαια που πρέπει να μπουν άμεσα στην ομάδα και να καλυφθούν υποχρεώσεις προς τους παίκτες και όποιες οφειλές υπάρχουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Αυτό θέλει να καταφέρει από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκαν οι προσπάθειες που κάνει και ήδη έχει συγκεντρώσει ένα «καλό» ποσό, το οποίο... παλεύει και να το αυξήσει ώστε να ξεμπερδεύει μία και καλή με τα... παλιά χρέη.

Είναι δεδομένο μάλιστα πως αν οι Παππάς και Νοτιάς, που δεν έχουν πληρώσει σχεδόν τίποτα για τις δύο τελευταίες χρήσεις, αποφάσιζαν ή αποφασίσουν να βοηθήσουν με ένα ποσό, το οποίο και τους αναλογεί, έστω και αν είναι μικρότερο από αυτό που υποχρεούνται να καταβάλουν, τότε ήδη ο Ντέμης Νικολαΐδης θα ήταν απολύτως έτοιμος για την επιστροφή του.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι και το ποδοσφαιρικό τμήμα, αυτή τη στιγμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Από την πλευρά του Ντέμη δεν υπάρχει καμία απολύτως σκέψη για μεταγραφές αφού προέχουν άλλα πράγματα στην παρούσα φάση. Ωστόσο, ο ίδιος έχοντας πλέον την εμπειρία από την προηγούμενη θητεία του και ξέροντας πώς να ψάξει και που, θεωρεί πως μπορεί να... τρέξει όλα αυτά τα θέματα γρήγορα και σωστά, όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα. Μια εικόνα μπορεί να έχει, αλλά αποφάσεις ή κινήσεις, δεν πρόκειται να γίνουν πριν κλείσουν άλλα «κεφάλαια» που επείγουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα