Το μπάσιμο και το… ξύπνημα

08:32 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΞΥΠΝΙΣΤΕ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι: «Ο Θωμάς Μαύρος μαζεύει σήμερα όλη την ομάδα για συζητήσεις εκ βαθέων -Το μήνυμα όμως πρέπει να περάσει σε όλους όσοι βρίσκονται μέσα και γύρω από τα Σπάτα».

SPORTDAY

«ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!», αναφέρει στο πρώτο θέμα της η Sportday, η οποία τονίζει: Απόλυτη σιγουριά στα Σπάτα: Έρχεται η επίσημη πρόταση των Βιντιάδη, Χάρις και η ΑΕΚ

γυρίζει σελίδα». «Σε λίγες ημέρες τα επίδοξα αφεντικά στέλνουν επίσημο έγγραφο και σφραγίζουν το deal -Το πλάνο που προβλέπει τη ροή πολύτιμου για την ΠΑΕ ρευστού με 2,5+2,5+8 εκατ. ευρώ. - Η δέσμευση που θα ζητηθεί από Νοτιά και Supporters για άμεση παραχώρηση του μάνατζμεντ».

GOAL

«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΚΤΡΟΠΗ», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, η οποία μεταξύ άλλων τονίζει: «Άμεση παρέμβαση του Θωμά Μαύρου, που μέσω του Goal δείχνει αποφασισμένος να ανακόψει την κάθετη πτώση της ΑΕΚ». -«Σήμερα η συνάντηση του με τους παίκτες για... group therapy».

LIVE SPORT

«Έρχεται τσουνάμι», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει ότι: «Τελείωσαν τον Τσιάρτα στον αέρα και τώρα αναμένονται προσφυγές. -Απειλούν οι... ισπανόφωνοι Μπάχα, Ματέος, Κάρλος και Χιμένεθ».

Keywords
Τυχαία Θέματα