Το χωριό που θα σωθεί στις 21 Δεκεμβρίου! (ΦΩΤΟ)

23:13 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Όσοι έχουν πειστεί ότι το τέλος του κόσμου έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012 θεωρούν ότι το μόνο μέρος που θα παραμείνει αλώβητο είναι ένα μικρό χωριό στη νοτιοδυτική Γαλλία!

Ωστόσο, οι 200 κάτοικοι του χωριού Bugarach δεν χαίρονται και πολύ και δεν έχουν άδικο!

Σύμφωνα με τον μύθο, ένα κοντινό βουνό στο χωριό έχει μαγικές δυνάμεις, ενώ μέσα του υπάρχουν Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, που θα τους διασώσουν και θα εκκενώσουν την περιοχή

με ασφάλεια (ασχολίαστο).

Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, όσο πλησιάζει το... «τέλος» πολλοί επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να πηγαίνουν στο χωριό, για να σωθούν διαταράσσοντας την ησυχία των κατοίκων του. Μάλιστα το χωριό έχει αποκτήσει ποικίλα ονόματα, όπως «Το χωριό του τέλους του κόσμου», «Το εκλεκτό χωριό» ή «Ο προορισμός για την Ημέρα της Κρίσης».

Καθημερινά στους δρόμους του χωριού κυκλοφορούν συνεχώς τηλεοπτικά συνεργεία ψάχνοντας να βρουν αν όντως το χωριό είναι μαγικό!

Πάντως, ο δήμαρχος του χωριού έχει ζητήσει ενισχύσεις από την πρωτεύουσα και έτσι από τις 19 έως τις 23 Δεκεμβρίου 100 αστυνομικοί θα έχουν αποκλείσει το χωριό, για να εμποδίσουν την πρόσβαση σε ομάδες φανατικών.

Πάντως, μύθος για το «ανάποδο βουνό» είναι γνωστός εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Λέγεται ότι ακόμα και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράντ είχε επισκεφθεί την περιοχή με ελικόπτερο για να την ερευνήσει. Το βουνό έχει ονομαστεί έτσι εξαιτίας ενός γεωλογικού παραδόξου, σύμφωνα με το οποίο τα χαμηλότερα στρώματα του βράχου είναι μικρότερα από εκείνα στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα