Το χρονικό της σύλληψης Ψωμιάδη

10:35 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών των Σκοπίων βρίσκεται από χθες ο Μάκης Ψωμιάδης και σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" αποκαλύπτει το χρονικό της σύλληψης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον τελευταίο μήνα ο καταζητούμενος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είχε κρυφτεί σε σπίτι 32χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Καβάλας. Μάλιστα, σημαντική βοήθεια στην παραμονή Ψωμιάδη

στα Σκόπια, προσέφερε άνθρωπος που συμμετείχε στην ασφάλεια του Γιώργου Κοσκωτά ενώ είναι συγγενής και του Στρατηγού ε.α., Νίκου Γρυλλάκη.

Οι υπάλληλοι του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια ήταν εκείνοι που εντόπισαν τον Ψωμιάδη ο οποίος όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσε στους δρόμους χωρίς προφύλαξη. Αμέσως οι υπάλληλοι του Γραφείου Συνδέσμου ενημέρωσαν την αστυνομία της χώρας για το σημείο που εντοπίστηκε ο Ψωμιάδης.

Την ίδια στιγμή η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών των Σκοπίων ήταν άμεση χάρη στην βοήθεια τόσο του αστυνομικού συνδέσμου του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας όσο και του συνδέσμου της ΕΥΠ στα Σκόπια με όλες τις πλευρές να συνεργάζονται και να σχεδιάζουν προσεκτικά το πλάνο σύλληψης του καταζητούμενου. Μάλιστα, όλο το προηγούμενο διάστημα και με την αξιοποίηση πληροφοριών είχε ήδη δημιουργηθεί το έδαφος για την σύλληψη Ψωμιάδη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της ΠΓΔΜ, Ίβο Κότεφσκι, σε δηλώσεις του, επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας πολίτης που συνελήφθη στα Σκόπια, είναι ο Ψωμιάδης Χρυσόστομος, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα