Το χρυσό όπλο του Δικτάτορα! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

00:13 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν η πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας του Σάσα Μπάρον Κοέν, Ο Δικτάτορας, και το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν θα ήταν μια απλή πρεμιέρα ταινίας, αφού ο Μπάρον Κοέν ήταν εκει!

Λίγο πριν την έναρξη της πρεμιέρας ο Σάσα Μπάρον Κοέν κατέφτασε στο Royal Festival Hall του Λονδίνου, ντυμένος φυσικά ως Δικτάτορας με μια πορτοκαλί Λαμποργκίνι, η οποία ήταν φορτωμένη σε ένα φορτηγό! Φυσικά μαζί του ήταν δεκάδες αιθέριες υπάρξεις ντυμένες στρατιωτίνες, αλλά

και ένας... άντρας με την ίδια αμφίεση, αν και όχι τόσο σέξι!

Ο Κοέν, ή καλύτερα ο Δικτάτορας επιδείκνυε με καμάρι ένα ολόχρυσο όπλο με το οποίο δε δίστασε να στοχεύσει ακόμα και τον ιδιοκτήτη των Harrod's, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ! Στην πρεμιέρα ήταν φυσικά και η σύζυγος του Κοέν, Ίσλα Φίσερ, η οποία όμως προτίμησε να πάει ντυμένη με το αυτοκίνητό της και ντυμένη... φυσιολογικά με ένα μίνι φόρεμα!

Θυμίζουμε ότι στη νέα του ταινία, ο Σάσα Μπάρον Κοέν, υποδύεται έναν δικτάτορα μιας μεσανατολικής χώρας, ο οποίος επισκέπτεται την Αμερική, όπου πέφτει θύμα της αμερικανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα