Το έντονο πάθος μεταξύ Μικ Τζάγκερ-Ντέιβιντ Μπάουι

20:12 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα στοιχεία δημοσιεύονται από τη νέα βιογραφία για την ζωή του Μικ Τζάγκερ, «Μικ: Η Άγρια Ζωή και η Τρελή Διάνοια του Τζάγκερ». Μετά τις αποκαλύψεις για τον μονόπλευρο έρωτα του Τζάγκερ για την Αντζελίνα Τζολί, έρχεται στο φως ένας ακόμα πιο παθιασμένος έρωτας της ζωής του τραγουδιστή των Rolling Stones.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Κρίστοφερ Άντερσεν, ο Μικ Τζάγκερ εζησε ένα έντονο ερωτικό πάθος με τον Ντέιβιντ Μπάουι.

Μάλιστα, ο συγγραφέας αναφέρει και δηλώσεις της πρώην συζύγου του Μπάουι, Άντζι, η οποία ανέφερε ότι είχε γυρίσει σπίτι και τους βρήκε να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι.

Η ξαφνική είσοδος της Άντζι στο δωμάτιο ξύπνησε το ζευγάρι, γράφει ο Άντερσεν. Όμως ακόμα και η Άντζι δεν εξεπλάγη και απλώς τους ρώτησε αν θέλουν καφέ, για να τους πάει λίγο μετά έναν δίσκο με καφέ και πορτοκαλάδα.

Ο συγγραφέας του αμφιλεγόμενου βιβλίου, διαβεβαιώνει, μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν κοντά στους δύο σταρ τη δεκαετία του '70, ότι υπήρξαν επί πολλά χρόνια εραστές.

Επίσης στο βιβλίο αναφέρονται οι δηλώσεις της τραγουδίστριας Άβα Τσέρι, που εκείνη την περίοδο ζούσε με τους Μπάουι, η οποία είχε πει σε φίλο της ότι ο Μικ και ο Ντέιβιντ είχαν ερωτική εμμονή ο ένας με τον άλλον.

«Κάθε φορά, από τις πολλές φορές, που βρέθηκα στο κρεβάτι μαζί τους, κατέληγα να τους κοιτάζω να κάνουν σεξ».

Σύμφωνα με τον Άντερσεν, όλα ξεκίνησαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πρώτη τους συνάντηση το 1973, όταν ο Τζάγγερ είχε επισκεφθεί τον Μπόουι στα παρασκήνια στη διάρκεια μιας συναυλίας.

Keywords
Αναζητήσεις
ντειβιντ μποουι βιογραφια, ντειβιντ μπαουι βιογραφια
Τυχαία Θέματα