Το έσωσε στο τέλος η Νάπολι

23:41 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

COPPA ITALIA- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΣΙΕΝΑ- ΝΑΠΟΛΙ: 2-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Η Νάπολι ηττήθηκε με 2-1 μέσα στην έδρα της Σιένα και θέλει ένα γκολ στο «Σαν Πάολο» προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον τελικό τυ Κυπέλλου.
Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 10 έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Γκάργκανο και Χάμσικ να μην μπορούν να νικήσουν τον Φαρέλι.
Στο 20' το σουτ του Ντζεμαϊλί από καλή θέση, πέρασε

άουτ, ενώ η Νάπολι είχε ακόμη μια καλή φάση με τον Πάντεφ στο 36ο λεπτό.
Και αφού η Νάπολι δεν κατάφερε να σκοράρει, το πέτυχε η Σιένα στο 41ο λεπτό.
Ο Μανίνι τροφοδότησε τον Ρετζινάντο, ο οποίος με όμορφη ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0.
Ο ρυθμός ήταν πολύ καλό στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και στο 51ο λεπτό η κεφαλιά του Καβάνι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 55' ο Καμπανιάρο πρόλαβε τον Μανίνι πριν ο τελευταίος κάνει το 2-0.
Στο 60ο λεπτό το σουτ του Λαβέτσι πέρασε μόλις άουτ κι ενώ η Νάπολι πίεζε, η Σιένα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 66ο λεπτό. Ο Μπριέντζα τροφοδότησε τον Ντ'Αγκοστίνο κι εκείνος με όμορφο διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Ντε Σάνκτις.
Στο 75ο λεπτό ο Φαρέλι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Λαβέτσι, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Μπελμόντε έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Καβάνι.
Στο 85ο λεπτό ο Καβάνι σημάδεψε το δοκάρι της Σιένα. Η πίεση της Νάπολι ήταν ασφυκτική, αλλά το γκολ ήρθε τελικά στο 86', όχι από παίκτη δικό της αλλά από τον Πεζόλι, ο οποίος μετά από σέντρα του Λαβέτσι έστειλε την μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του
ΣΙΕΝΑ: Φαρέλι, Πεζόλι, Κοντίνι, Μπελμόντε, Μανίνι (62' Μπριέντζα), Γκατσι, Άνχελο, Ντ'Αγκοστίνο, Ρόσι, Μπογκντανι (51' Λαρόντο), Ρετζινάλντο (69' Τζιόρτζι).
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις. Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα (57' Λαβέτσι), Ντζεμαϊλί (74' Ινλέρ), Γκάργκανο, Μάτζιο, Ζουνίγκα, Χάμσικ, Καβάνι, Πάντεφ (71' Βάργκας).

Keywords
Τυχαία Θέματα