Το εξάρι που της έλειπε…

17:53 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στα 22 του δεν είχε πάρει (σοβαρές) ευκαιρίες να δείξει τι μπορεί να κάνει. Ίσως η ευθύνη να ήταν και δική του, καθώς δεν έδειχνε την απαιτούμενη σοβαρότητα εντός και εκτός γηπέδων. Με τον ΠΑΟ την σεζόν που πήρε το πρωτάθλημα το 2010 ο Φώντας Φέτσης («προϊόν» της Παιανίας) έπαιξε ένα ματς στο φινάλε, την επόμενη έμεινε… ανενεργός, ενώ όταν ήρθε το καλοκαίρι του 2011 στην ΑΕΚ αμέσως δόθηκε δανεικός

στην Γλυφάδα. Ακόμη και στην Γ’ εθνική μόλις έξι συμμετοχές είχε… Φέτος το καλοκαίρι το πήρε απόφαση να δουλέψει σοβαρά, διακρίνοντας την ευκαιρία που είχε στην ΑΕΚ. Τελικά παρέμεινε στο ρόστερ, αλλά τον Βαγγέλη Βλάχο δεν τον έπεισε να του δώσει μια ευκαιρία.

Αντιθέτως, ο Έβαλντ Λίνεν με το… καλημέρα κάτι είδε στον 22χρονο μέσο. Στο φιλικό με το Αιγάλεω ο Γερμανός προπονητής τον ξεκίνησε βασικό. Έπαιξε δεξί μπακ και εν συνεχεία στόπερ. Λίγες ημέρες μετά και παραμονές του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Λίνεν τον δοκιμάζει στις προπονήσεις ως «κόφτη». Επιμένει τελικά και τον ξεκινά βασικό με τον Κορδέρο δίπλα του στην Τούμπα. Τα πάει αρκετά καλά δεδομένων των συνθηκών και «κερδίζει» την συμμετοχή του και στο επόμενο ματς με τον Πλατανιά.

Στο ματς με τους Χανιώτες παίζει ως καθαρό «εξάρι», δίχως παίκτη δίπλα του. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με μπόλικη δουλειά ανασταλτικά. Αρκετό τρέξιμο, μαχητικός σε όλες τις φάσεις με τους αντιπάλους και συνεχώς έχοντας στο νου του να βγάλει μπροστά την ομάδα. Εκεί θέλει βελτίωση και περισσότερο δουλειά, καθώς και στις αντοχές του (αποτέλεσμα της απραξίας). Κάτι που φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο 45λεπτο του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ όμως με τον Λίνεν στον πάγκο της φαίνεται ότι κέρδισε ένα «εξάρι», που δεν κατάφερε να βρει ούτε φέτος στο πρόσωπο του Αντώνη Ρίκκα. Ο 22χρονος Φέτσης έχει μπροστά του την ευκαιρία να παίξει και μάλιστα σε μεγάλη ομάδα. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσει το «στοίχημα» και μένει να δουλέψει σοβαρά και να βελτιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα