«Το εξωτερικό είναι... όνειρο»

15:51 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Οι διαφορές ελληνικού και ιταλικού βόλεϊ... χαοτικές. Για αυτό και η Εύα Χαντάβα αποκαλύπτει στο womensports.gr πως το όνειρό της είναι να μείνει στο εξωτερικό για όσα χρόνια μπορεί.

Η διεθνής ακραία της Φοντανελάτο παραδέχεται πως στεναχωριέται για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, στην Ελλάδα και προς το παρόν δεν ξεχνά την κατάκτηση του κυπέλλου πέρυσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πώς

βλέπεις την κατάσταση γενικότερα στο γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα;
Δεν θα έλεγα ότι επικρατεί και η καλύτερη κατάσταση στο γυναικείο βόλεϊ αλλά και γενικότερα με τον αθλητισμό. Με λυπεί πολύ που το λέω αλλά σχεδόν όλα τα αθλήματα έχουν πολλά προβλήματα και καλό θα ήταν να αφυπνιστεί και να γίνει κάπως καλύτερη η κατάσταση γιατί ο αθλητισμός στην Ελλάδα γενικότερα έχει προσφέρει πολλά..

Τι διαφορές υπάρχουν στο τρόπο που δουλεύουν οι ιταλικές ομάδες και πως νιώθεις που αγωνίζεσαι σε μια ιταλική ομάδα;
Oι διαφορές είναι πολλές... Άλλο επίπεδο βόλεϊ βλέπεις αλλά και στην οργάνωση είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα.. Εδώ κάνουν τα πάντα για να είναι ο αθλητής εντάξει και να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να τον απασχολεί... Ολα είναι στην ώρα τους... Πραγματικά ένας αθλητής για να είναι εντάξει δεν θέλει κάτι άλλο!!

Τι σου λείπει περισσότερο στην Ελλάδα;
Mου λείπουν περισσότερο η οικογένειά μου και οι φίλοι μου..

Ποιά είναι η πιο σημαντική στιγμή μέχρι τώρα στη καριέρα σου;
Η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος τον Απρίλιο του 2011 με τον Ολυμπιακό και η ανάδειξή μου ως ΜVP της διοργάνωσης αυτής..

Ποιό είναι το αθλητικό σου όνειρο;
Να συνεχίσω να κάνω μια επαγγελματική καριέρα στο εξωτερικό και κάθε χρόνο να ανεβαίνω όσο πιο πολύ μπορώ και να βελτιώνομαι!!

Keywords
Τυχαία Θέματα