Το φύλλο αγώνα του ΑΕΚ-Δούκας

01:06 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα απίστευτα γεγονότα που εκτυλίχτηκαν το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα εξόργισαν την διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα σε περίπτωση που η αναλήθειες συνεχίσουν να υφίστανται. Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Δούκα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχύσουν, αφού κανείς από όσους βρίσκονταν στο γήπεδο δε αντιλήφθηκε το παραμικρό. Όμως η ουσία είναι πως θα έχουν άμεσες επιπτώσεις, λόγω της απουσίας των Βακάλη, Μπακαούκα από τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψαν οι διαιτητές, Συρεπίσιος- Μερτινιάν για το γεγονός πως κρατήθηκαν τα δελτία των δύο παικτών της ΑΕΚ.

Με τη λήξη του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ Στέλιος Αλεπουδέας, τρέχοντας προς τους διαιτητές με απειλητικό ύφος, απωθώντας τους βίαια με το στήθος λέγοντας, ''Φτου σας ξεφτιλισμένοι, μικροί είστε, άσχετοι, μα..κες σας βρίζουν όλοι''

Την ίδια χρονική στιγμή ο αθλητής της ΑΕΚ Γιώργος Βακάλης κινήθηκε προς τους διαιτητές με προσβλητική συμπεριφορά λέγοντας ''είστε μα...κες, ξεφτίλες''

Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε. Ταυτόχρονα ο αθλητής της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας απευθύνθηκε στους διαιτητές προσβάλλοντας τους, λέγοντας ''μπράβο μα..κες δεν ξέρετε τι σφυρίζετε, άσχετοι σας βρίζουν όλοι. Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα