Το γράμμα που συγκλόνισε την Αμερική

19:23 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα συγκινητικό γράμμα κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Το γράμμα το έγραψε ο 28χρονος Μάικ από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ ο οποίος ήταν ένα από τα θύματα του τυφώνα Σάντι. Ο άντρας άφησε σε ένα γειτονικό σπίτι ένα σημείωμα στο οποίο λέει ότι πια είναι νεκρός και απευθυνόταν στον πατέρα του λέγοντας ότι τον αγαπάει.

«Όποιος διαβάζει αυτό το σημείωμα να ξέρει ότι πεθαίνω. Είμαι 28 χρονών και με λένε Μάικ.

Έπρεπε να μπω στο σπίτι σας. Πήρα κάτι κουβέρτες από τον καναπέ. Έχω υποθερμία. Δεν πήρα τίποτε άλλο. Ένα κύμα με παρέσυρε μέσα από το σπίτι μου στ' ανοιχτά. Το νερό έξω είναι 3 μέτρα. Δεν υπάρχει ελπίδα να σωθώ. Πείτε στον πατέρα μου ότι τον αγαπώ και ότι προσπάθησα. Ο αριθμός του είναι ........ Το όνομά του είναι Τόνι. Ελπίζω να βγάζετε νόημα από αυτό γιατί γράφω στο σκοτάδι. Πήρα και ένα μαύρο μπουφάν. Αντίο. Ο Θεός να με βηθήσει», έγραφε στο σημείωμα.

Το γράμμα αναπαράχθηκε στη συνέχεια από τα ΜΜΕ της Αμερικής και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός αποφάσισε να καλέσει τον αριθμό. Με την δεύτερη του απάντησε ο πατέρας, ο Τόνι. Ο άντρας είχε ήδη βρει τον γιο του, ο οποίος τελικά σώθηκε από θαύμα.

Ο νεαρός διηγήθηκε στο ραδιόφωνο όσα συνέβησαν πριν και αφού έγραψε το γράμμα.

Όπως είπε για τουλάχιστον 5 ώρες πάλευε με τα κύματα. Η θάλασσα είχε μπει στο σπίτι του και τον είχε παρασύρει στ' ανοιχτά. Προσπάθησε με μεγάλη δυσκολία να κολυμπήσει προς ένα σπίτι στην στεριά που δεν είχαν μπει ακόμα νερά.

Εκεί, σχεδόν γυμνός πήρε κουβέρτες και ένα μπουφάν και τύλιξε το σώμα του. Μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος τον πήγε στο σπίτι του και του έδωσε νερό και ρούχα. Από εκεί επικοινώνησε με έναν φίλο του ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τον πατέρα του.

Δείτε το γράμμα...

Keywords
Τυχαία Θέματα