Το group therapy και ο Βιντιάδης

09:23 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η χθεσινή ομιλία του Θωμά Μαύρου στα αποδυτήρια είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας σήμερα, επιλέγοντας να προβάλλει την ατάκα του προέδρου προς τους παίκτες: "Φάτε χόρτο". Επιπλέον, το Goal τονίζει: "Συνέχεια στο group therapy της ΑΕΚ έδωσε χθες ο Θωμάς Μαύρος που τα είπε έξω από τα δόντια στους παίκτες. "Υπάρχει ταλέντο, γίνεται καλή

δουλειά από τον προπονητή, αλλά στο γήπεδο βλέπω άλλο. Στο ματς με τον Πανιώνιο υπάρχει για μας μόνο η νίκη". Όσον αφορά τα διοικητικά η εφημερίδα τονίζει ότι πιθανότητα τη Δευτέρα ο Δημήτρης Βιντιάδης ανακοινώνει την απόφασή του.

SPORTDAY

Με την επόμενη μέρα στα Σπάτα, εφόσον υπάρξει αλλαγή στο διοικητικό τοπίο ασχολείται η εφημερίδα, η οποία μάλιστα σημειώνει ότι υπάρχει "σιγουριά για την έλευση Βιντιάδη και στα γραφεία ετοιμάζονται για τη διάδοχη κατάσταση". Μάλιστα η SD τονίζει ότι "...εφόσον η «Ένωση» αλλάξει σελίδα δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του ο Θωμάς Μαύρος, αλλά και ο Χρήστος Κωστής, ενώ αντίθετα θα συνεχίσουν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπόβαλη".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα διοικητικά και η επόμενη μέρα είναι κεντρικό θέμα και σήμερα στην ΩΡΑ, η οποία έχει κεντρικό τίτλο "Έτσι θα μπει ο Βιντιάδης", γράφοντας: "Το... μπάσιμο των Βιντιάδη και Χάρις στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θα γίνει σταδιακά και βάζοντας στην αρχή, περίπου 3 εκατ. ευρώ. Πρόθεσή του είναι να μπει, να αποκτήσει πρώτα τον πλήρη έλεγχο της ΠΑΕ και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο, τον ερχόμενο Ιούνιο. Παράλληλα, ο Χάρις προσπαθεί να "μαγνητίσει" επενδυτές, με επίκεντρο το γηπεδικό και τις ακαδημίες". Φυσικά, λόγος γίνεται και στην... ψυχανάλυση χθες στα Σπάτα μεταξύ προπονητή, προέδρου και παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα