«Το καλύτερο παιχνίδι μας»

14:22 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που πέρασε (μία δύσκολη εβδομάδα κι ας μην το δημοσιοποίησε ποτέ) ένιωσε την ανάγκη να συγχαρεί τους παίκτες του για την επιτυχία επί του Ερμή Λαγκαδά.

Ο «Ενωσίτης» τεχνικός δήλωσε στην «ΩΡΑ των σπορ»: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος τους, αλλά και γιατί έδειξαν στο παρκέ συνέπεια σ' αυτά που είχαμε πει. Σας είχα δηλώσει, ότι προπονητικά η εβδομάδα αυτή πήγε καλά και

ότι θα αντιδρούσαμε. Αντιδράσαμε. Αφήσαμε πίσω μας την κακή παρένθεση της Κατερίνης και παίξαμε αυτό, που ξέρουμε. Οι αλληλοκαλύψεις σε όλο το γήπεδο ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη μας. Οπως επίσης καθοριστικά ήταν ο πλουραλισμός στην επίθεση, η υπεροχή μας κάτω από τα καλάθια αλλά και σε όλους τους τομείς, αλλά και το γεγονός ότι περιορίσαμε την δράση του Ηλιάδη. Οφείλω να μιλήσω ξεχωριστά για την εμφάνιση του Σκλάβου, αλλά δεν έχω παράπονο από κανέναν παίκτη. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας επί δικής μου παρουσίας στον πάγκο της ΑΕΚ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, με στόχο πάντα όσο πιο ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα