Το «καρφί» του Φαν Χάαλ προς τον Ρότζερς

12:38 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στο "Άνφιλντ" η Λίβερπουλ παίζει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Λουίς Φαν Χάαλ έσπευσε να πετάξει το "καρφί" του προς τον Μπρένταν Ρότζερς σημειώνοντας πως η Λίβερπουλ βελτιώθηκε στη διάρκεια της σεζόν όταν άρχισε να παίζει το σύστημα που ο ίδιος εφάρμοσε πρώτος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, τόνισε: "Όταν στον πρώτο γύρο τους νικήσαμε με 3-0, έπαιζαν κάτω από το επίπεδο τους. Αυτό ήταν έκπληξη με τους παίκτες που έχουν, αλλά τώρα βλέπει κανείς ότι

έχουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ακόμα και αν δεν έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Σουόνσι.
Εμείς παίξαμε πολύ καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να επιβεβαιώσουμε τη βελτίωση που δείξαμε κόντρα στη Τότεναμ. Αυτή τη φορά η Λίβερπουλ παίζει εντός έδρας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κακή παράδοση στο Άνφιλντ, έτσι θα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, μου αρέσουν οι παίκτες της Λίβερπουλ και λίγο-πολύ παίζουν το δικό μου σύστημα, το οποίο ξεκίνησα εδώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".
Ο Φαν Χάαλ μίλησε και για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ προς το πρόσωπό του τα προηγούμενα χρόνια: "Δεν είναι τόσο ενδιαφέρον πια, ανήκει στο παρελθόν. Συνέβη το ίδιο με τη Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα. Έχω μιλήσει με πολλούς συλλόγους, αλλά αυτό δεν είναι καλό για τη Λίβερπουλ, τη Τότεναμ ή για μένα να ξανασυζητάμε πράγματα που έχουν μείνει στο παρελθόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα