Το «κάρφωσε» ξανά ο Μπλάνκο (VIDEO)

08:08 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Inicial της Αργεντινής, η Λανούς πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Τίγκρε με τον Ισμαέλ Μπλάνκο να σκοράρει στο 58' για το 0-2. Η Λανούς προηγήθηκε 0-1 με τον Νίκολας Πασκουίνι, διπλασίασε τα τέρματα της με τον πρώην φορ της ΑΕΚ και έδειχνε να "καθαρίζει" το παιχνίδι όταν στο 75ο λεπτό ο Μπαριέντος έκανε το 0-3.
Η Τίγκρε δεν το έβαλε κάτω και λίγο έλειψε να πάρει την ισοπαλία βάζοντας δυο γκολ

σε διάστημα τριών λεπτών πρώτα με τον Ματίας Πέρεζ Γκαρσία (85') και μετά με τον Φακούντο Σάντσεθ (88').
Με την νίκη της αυτή, η Λανούς συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες και σκαρφάλωσε στην 5η θέση.

Μια ανάσα από την κορυφή βρίσκεται η Σαν Λορέντζο που σε ένα παιχνίδι-θρίλερ κέρδισε 1-0 την Μπόκα Τζούνιορς στο "Νουέβο Γκασομέτρο". Οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με γκολ του Κορέα στο 47ο λεπτό με την Μπόκα Τζούνιορς να χάνει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στο 89ο λεπτό ο Πέρεζ έχασε πέναλτι. Χαμένο πέναλτι είχε και η Σαν Λορέντζο στο πρώτο μέρος με τον Ρομανιόλι να νικιέται από τον Οριόν.
Με γκολ των Μαρτίνεζ και Αουζκούι, η Εστουδιάντες ανέτρεψε το 1-0 με γκολ του Χουάν Μενσέγκεζ και πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο "Μονουμένταλ" επί της Ρίβερ Πλέιτ με 2-1 ενώ στο "Estadio Centenario Quilmes", η Κίλμες προηγήθηκε στο 22' με τον Φακούντο Ντιζ για να ισοφαρίσει η Βελέζ με τον Καρντόζο επτά λεπτά πριν το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα