Το ΚΚΕ απαντά στις επικρίσεις για το «κίνημα της πατάτας»

16:28 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ανακοίνωση του ΚΚΕ με την οποία επιτίθεται στο «κίνημα της πατάτας» και τις έντονες κριτικές που δέχθηκε, το κόμμα απαντά σε όλες αυτές τις αντιδράσεις.

Θυμίζουμε ότι το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του σχετικά με το εν λόγω κίνημα είχε κάνει λόγο για «εκστρατεία προπαγάνδας» των ΜΜΕ και

προσπάθειας αποπροσανατολισμού του λαού.

Εν συνεχεία, ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ανέφερε ότι η εμπειρία που έχει το κόμμα του επιτρέπει να διακρίνει ότι το κίνημα στο μέλλον θα ξεφουσκώσει.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο ο λαός μπορεί να αγοράσει φθηνά προϊόντα πρώτης ανάγκης, ο κ. Μαΐλης απάντησε ότι πρόκειται για προσωρινό όφελος και η πρωτοβουλία αυτή δεν θα οδηγήσει πουθενά.

«Το ΚΚΕ δεν καταδικάζει, τοποθετείται πάνω σε ένα κίνημα. Αυτό το κίνημα θα ξεφουσκώσει. Καταδικάζουμε την προσπάθεια από τους επιχειρηματίες και την κυβέρνηση να εμφανιστεί αυτό ως λύση. Δεν καλλιεργούμε στον κόσμο ψεύτικες ελπίδες», ανέφερε ενώ τόνισε ότι όσοι μιλούν για τη δημιουργία ενός κινήματος εξαπατούν τον κόσμο.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα