Το Λονδίνο «απειλεί» το Μάντσεστερ

14:56 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Premier League 22η αγωνιστική

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η 22η αγωνιστική της Premier League στην μάχη για τον τίτλο με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την φιλόδοξη Τότεναμ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται από την Άρσεναλ.
Στο "Etihad", η Μάντσεστερ Σίτι επανήλθε στις νίκες μετά τα δυο ατυχή αποτελέσματα σε Κύπελλο και

Λιγκ Καπ, παρέμεινε μόνη πρώτη και κόντρα στην Τότεναμ θέλει να... κόψει κάθε όρεξη στους παίκτες του Ρέντναπ για τίτλο. Από την μεριά της η Τότεναμ έχασε έδαφος με την ισοπαλία κόντρα στην Γουλβς, έδαφος που θα επιδιώξει να καλύψει φεύγοντας νικήτρια από το Μάντσεστερ.

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ θέλει την νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για να ανέβει στην βαθμολογία αλλά και για να πάρει ρεβάνς για το ντροπιαστικό 8-2 του πρώτου γύρου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Τιερί Ανρί που θα δώσει λύσεις στην επίθεση για την Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείχνει πως συνέρχεται μετά τα συνεχή "στραπάτσα" με Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ με τους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να θέλουν την νίκη για να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Σε νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευελπιστεί και η Τσέλσι, που με τον Γκάρι Κέιχιλ στην σύνθεση της θα προσπαθήσει να φύγει νικήτρια από την έδρα της Νόριτς προκειμένου να διατηρήσει την θέση της στην πρώτη τετράδα. Η Νόριτς θα προσπαθήσει καταρχάς να διατηρήσει για πρώτη φορά στην σεζόν ανέπαφη την εστία της.

Τέλος η Λίβερπουλ αναζητά λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει λόγω της τιμωρίας του Λουίς Σουάρες, πρόβλημα που της έχει στοιχίσει πολλούς βαθμούς. Κόντρα στην Μπόλτον στο "Reebok" οι παίκτες του Νταλγκλίς θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση που τους θέλει αήττητους απέναντι στους αντιπάλους τους αλλά και να βελτιώσει τις επιδόσεις της εκτός έδρας καθώς έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μακριά από το "Άνφιλντ".

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Premier League
Σάββατο 21/01/2012 (17:00)
Νόριτς-Τσέλσι (14:45)
Έβερτον-Μπλάκμπερν
Φούλαμ-Νιούκαστλ
Κ.Π.Ρ.-Γουίγκαν
Στόουκ Σίτι-Γουέστ Μπρομ
Σάντερλαντ-Σουόνσι
Γουλβς-Άστον Βίλα
Μπόλτον-Λίβερπουλ (19:30)
Κυριακή 22/01/2012
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (15:30)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα