Το μεγάλο όραμα και η πρόταση της ΑΕΚ στο Οικονομικών

09:29 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το όραμα που υπάρχει για "γήπεδα και τίτλους για όλη την ΑΕΚ", έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα εξηγώντας: "Πρόκειται για την δεύτερη και πιο μεγάλη αυτή τη φορά ευκαιρία που δίνεται στην ΑΕΚ μετά από αυτή του 2004, για να μπει μια για πάντα στον δρόμο της αναγέννησης και της κυριαρχίας κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο Μελισσανίδης δημιουργεί μέτωπο και μέσω της Ερασιτεχνικής, με στόχο και όραμα την αντεπίθεση της Ένωσης σε όλα τα αγωνιστικά μέτωπα. Συνεχείς επαφές

τα τελευταία 24ώρα με Αλεξίου και Κοτσάτο για όλα τα πρόσωπα που σκέφτεται για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου ΕΝΟΤΗΤΑΣ στις εκλογές της "Μάνας ΑΕΚ". Επιπλέον, η ΩΡΑ γράφει για τη χθεσινή ανακοίνωση των "μικρομετόχων": "Χτυπάνε τώρα και τον Μελισσανίδη! Εκτός πραγματικότητας και επικίνδυνη η "Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ! Ανακοίνωση εκτός τόπου και χρόνου και δυστυχώς γεμάτη ανακρίβειες για την υπόθεση Ψωμιάδη, με στόχο να παρουσιάσουν τον Τίγρη ως... κινούμενο ενάντια στα συμφέροντα της ΑΕΚ"!

SPORTDAY

Για "κιτρινόμαυρη αντεπίθεση" και μία "Ισχυρή ΑΕΚ με ομάδες πρωταγωνίστριες και... στέγη σε όλα τα τμήματα οραματίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης", τονίζει σήμερα η SD εξηγώντας στο ρεπορτάζ της: "Η θέρμη με την οποία έχει πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ είναι πρωτοφανής. Ο «τίγρης» έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για το μέλλον της ομάδας, όχι μόνο αυτής του ποδοσφαίρου, αλλά και των υπολοίπων τμημάτων, με στόχο τη δημιουργία ενός συλλόγου που όλα του τα τμήματα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα «στεγάζονται».

Ο Μελισσανίδης είχε και χθες συνεχείς επαφές με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο και τον Αλέξη Αλεξίου για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου εν όψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής. Γίνεται προσεκτική επιλογή των ανθρώπων που προορίζονται να στελεχώσουν την ΑΕΚ, μιας και από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής θα προκύψει και η ομάδα ανθρώπων που θα πάρει τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας στα χέρια της, καθώς όλα δείχνουν... πτώχευση. Μάλιστα η απόφαση αυτή αναμένεται να ληφθεί στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης και να μην καθυστερήσει κι άλλο. Δεν υπάρχει, άλλωστε, άλλος δρόμος από τη στιγμή που οι Supporters συντάσσονται με τον Μελισσανίδη και ο Νίκος Νοτιάς αδυνατεί να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ εφόσον παίξει στη Football League.

Οι περισσότεροι από τους νέους παίκτες της ΑΕΚ έχουν λάβει εμμέσως το μήνυμα πως είναι ευπρόσδεκτοι στη νέα προσπάθεια που θα αρχίσει, πιθανότατα από την τρίτη κατηγορία. Και η πλειοψηφία τους, παρότι δεν θα δεσμεύεται με κανένα συμβόλαιο σε περίπτωση πτώχευσης, δείχνει έτοιμη να την ακολουθήσει σε αυτή την... επανεκκίνηση. Το μοναδικό «παράθυρο» που αφήνουν κάποιοι παίκτες έχει να κάνει με την προοπτική να αγωνιστούν στο εξωτερικό, εφόσον προκύψει κάποια καλή πρόταση".

LIVE SPORT

Με την πρόταση της ΑΕΚ στο Υπουργείο Οικονομικών ασχολείται η εφημερίδα: "Πάρτε 18 εκατ. ευρώ, από τα χρήματα του Ψωμιάδη", ήταν το κάλεσμα του Χάρη Οικονομόπουλου προς τα στελέχη του Οικονομικών για να λυθεί το χρέος της ΑΕΚ.

GOAL

Για τους λόγους που μετά τη Ριζούπολη, ο Μελισσανίδης σκέφτεται και έχει προκρίνει το γήπεδο του Ελληνικού, ως επόμενη έδρα της ΑΕΚ μέχρι να χτιστεί το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, ασχολείται σήμερα η εφημερίδα. Αναλυτικά:"Η επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη για χρησιμοποίηση του Ελληνικού ως γηπέδου της ΑΕΚ παραμένει η βασική. Ο Απόλλων δεν παραχωρεί τη Ριζούπολη, το δημοτικό γήπεδο της Καισαριανής είναι μικρό (περίπου 5.000 θέσεις) και άνθρωποι του «τίγρη» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την εταιρεία ολυμπιακών ακινήτων, για την υπενοικίαση του γηπέδου μπέιζμπολ μαζί με το προπονητήριο για 2 έτη. Στο συγκεκριμένο γήπεδο αγωνίζεται ο Εθνικός και η Γλυφάδα.

Οι Πειραιώτες που το έχουν νοικιάσει μέχρι το 2015 διεκδικούν μέσω μπαράζ την άνοδό τους στη Γ' Εθνική, αλλά δεν αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια του Μελισσανίδη. Οσον αφορά την ομάδα της Γλυφάδας, είναι πιθανό να βρεθεί στον ίδιο όμιλο με την Ενωση. Ακόμα, όμως, και αν προβιβαστεί, η παραμονή της στο Ελληνικό μοιάζει απίθανη."

Keywords
Τυχαία Θέματα