Το μέλλον της ΑΕΚ με γηπεδάρα και μεταγραφές

10:02 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "Εθνική... ΑΕΚ σε 3 χρόνια", αναφέρει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα τονίζοντας: "Αυτό είναι το όραμα του Μελισσανίδη και γι' αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η Ένωση να... σαρώνει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε ηλικία κάτω των 24 ετών συν τον Αραβίδη που είναι 27 και μέσω της ΑΕΚ, έχει την πίστη

αλλά και την ικανότητα για να κληθεί άμεσα και στην Ανδρών. Μάνταλος, Αραβίδης, Ντούνης και Λαμπρόπουλος έχουν ήδη χριστεί διεθνείς ενώ οι 22χρονοι Ανέστης, Κολοβέτσιος και Σαρρής είναι έτοιμοι παίζοντας πλέον στη μεγάλη ΑΕΚ που έρχεται". Για τα μεταγραφικά η ΩΡΑ γράφει :"Εδωσαν τα χέρια ΑΕΚ - Ντούνης. Ένα σπουδαίο ταλέντο προστίθεται στην "κιτρινόμαυρη" μηχανή και ενισχύει τη μεσοεπιθετική γραμμή".


SPORTDAY

Για τους Ντούνη και Κατσουράνη γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της Ένωσης. Αναλυτικά:
"Τυπικό θέμα είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκου Ντούνη από την ΑΕΚ, καθώς, όπως διέρρευσε από χθες ο παίκτης του Πανιωνίου απάντησε θετικά στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο τελικά οι «κυανέρυθροι». Φαινόταν τις τελευταίες ημέρες ότι αργά ή γρήγορα θα απαντήσει θετικά ο 22χρονος εξτρέμ και το «αγκάθι» ήταν η νυν ομάδα του, καθώς θα έπρεπε να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ωστόσο, το συμβόλαιο του Ντούνη λήγει στο τέλος της σεζόν, αν και υπήρχε συμφωνία για ανανέωση του για άλλα δύο χρόνια. Οι Νεοσμηρνιώτες δεν κατέθεσαν το συμβόλαιο στην ΕΠΟ. Οπότε ο παίκτης μπορεί να υπογράψει από τώρα με όποιον σύλλογο θέλει.

Σειρά θα πάρουν τρία θέματα. Η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού μέσου και αυτό της παραμονής του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος επιθυμεί να μείνει στην ομάδα, που θέλει να τον κρατήσει μετά από εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ φαβορί είναι ο Κώστας Κατσουράνης, τον οποίο θέλει πολύ ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο παίκτης είναι θετικός στο να επιστρέψει στην «Ένωση», σκεπτόμενος το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πηγές ίσως να είναι και θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να συνδέεται και με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ο 34χρονος μέσος μέχρι το καλοκαίρι. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίσει από τη επόμενη σεζόν με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία, τότε θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα -εφόσον δεν έχει κλείσει μέχρι τότε ο παίκτης στην ΑΕΚ- καθώς οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς συνυπήρξαν σε ΑΕΚ και Μπενφίκα, ενώ τώρα συνεργάζονται στην Εθνική".


LIVE SPORT

Η ΑΕΚ είναι πρώτο θέμα για την εφημερίδα σήμερα. Από τη μία το γήπεδο και από την άλλη οι μεταγραφές: "Χτίζει το μέλλον", γράφει η LS και προσθέτει: "Η ΑΕΚ σαρώνει την ελληνική αγορά στις μεταγραφές και φουλάρει για να ξεκινήσει τα έργα στην Αγιά Σοφιά τον Μάιο".


GOAL

H μεταγραφή του Ντούνη, το γήπεδο με το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για την κάλυψη της ΑΜΚ και τον Κατσουράνη γράφει η εφημερίδα:
" Κερδίζει πόντους καθημερινά για την ΑΕΚ η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιμένει στη χρησιμότητα της επιστροφής του διεθνούς μεσοαμυντικού και προσπαθεί να τελειώσει τη συμφωνία για το καλοκαίρι.

Αλλωστε, παρά την έντονη φημολογία για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Σάντος -που προφανέστατα θα άλλαζε τα δεδομένα λόγω της στενής φιλικής σχέσης των δύο ανδρών- το κλίμα για τον Κατσουράνη είναι ιδιαίτερα βαρύ στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, δεν έχει κρύψει ποτέ πως επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Οσον αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Κοντοέ."

Keywords
Τυχαία Θέματα