Το μεταγραφικό τσουνάμι της ΑΕΚ και τα μηνύματα για το μέλλον

09:03 29/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το ερώτημα: "Στην Α' Εθνική τι θα τους κάνει;", η εφημερίδα γράφει για τον Μελισσανίδη πως "με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ μέσα σε τρεις μέρες, κάνει την ΑΕΚ έτοιμη από τώρα για δύο κατηγορίες πάνω και έπεται συνέχεια!". Επιπλέον αναφέρει: "Στη Ένωση Ντακόλ και Πλατέλλας, δικός της και ο Φαγέ. Η ταλεντάρα από την Σενεγάλη και με τα... δύο πόδια στην ΑΕΚ από τη σεζόν 2014-15,

με τη συμφωνία να κλείνει κι επίσημα πιθανότατα σήμερα. Όλη η πιάτσα μιλάει για τον 18χρονο μέσο που έχει προδιαγραφές... Βιεϊρά".

SPORTDAY

Για τις μεταγραφές της ΑΕΚ γράφει και η SD: "Ανακοινώθηκαν Ντακόλ και Πλατέλλας, στην Ένωση και ο Φαγέ για 4 χρόνια". Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα τονίζει: "Με... συνοπτικές διαδικασίες η ΑΕΚ κάλυψε τα κενά που διαπιστώθηκαν πως υπάρχουν σε νευραλγικές θέσεις προχωρώντας σε τέσσερις σημαντικές προσθήκες με τους Πόποβιτς, Τσιρίλο, Ντ' Ακόλ και Πλατέλλα. Όμως οι κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» δεν ολοκληρώθηκαν, αφού πιθανότατα σήμερα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Αμπλαγέ Φαγέ. Ο 18χρονος Σενεγαλέζος μέσος τα βρήκε σε όλα με την «Ένωση» για τετραετές συμβόλαιο, ενώ υπάρχει συμφωνία και με την Καλλιθέα, στην οποία θα παραμείνει δανεικός για την ερχόμενη σεζόν.

Είναι σαφές πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να δημιουργηθεί μία ισχυρή ΑΕΚ. Οι τελευταίες κινήσεις δημιουργούν ένα ρόστερ που δεν έχει αντίπαλο στην τρίτη κατηγορία και δημιουργούν υποσχέσεις για ακόμη πιο... εντυπωσιακή συνέχεια στη Football League και στη Super League".

LIVE SPORT

Για "τσουνάμι" μεταγραφικό κάνει λόγο σήμερα η εφημερίδα αναφερόμενη στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Συμφωνία για το 2014 και με τον Φαγέ. Μετά τον Ντακόλ, υπέγραψε στην ΑΕΚ και ο Πλατέλλας". Επιπλέον, η LS γράφει το... απίστευτο: "Το δημόσιο δεν θέλει τα λεφτά του Ψωμιάδη!".

GOAL

Για τις μεταγραφές της ΑΕΚ γράφει και το Goal: "Η ΑΕΚ πήρε αυτούς που της έλειπαν. Στην Ένωση οι Ντακόλ και Πλατέλλας. Υπογράφει σήμερα, αλλά για του... χρόνου ο Φαγέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα