Το μυαλό στις εξελίξεις

20:14 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

Από την στιγμή που το θέμα του προπονητή έχει τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ σειρά αναμένεται να πάρουν τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων των παικτριών. Ο Απόστολος Οικονόμου μπορεί να έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, όμως έχει παραδώσει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση της Ένωσης και τον Κώστα Παπαδημητρίου, ο οποίος αναμένεται να τρέξει όλα τα ραντεβού με τα κορίτσια. Έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η όλη διαδικασία, ώστε να πάρουν μια σειρά τα πράγματα και να υπάρξουν γρήγορα

νέα σχετικά με το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Να υπενθυμίσουμε πως από χθες η ομάδα απολαμβάνει την καλοκαιρινή της άδεια, αφού οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν και τυπικά. Έτσι όλες οι «κιτρινόμαυρες» θα δουλέψουν τους επόμενους μήνες πάνω στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, τις οποίες τους έχει δώσει ο Ενωσίτης τεχνικός για να μην χάσουν τη φόρμα του και να επιστρέψουν τον Αύγουστο σε καλή κατάσταση.

Από εκεί και πέρα πως η Ομοσπονδία έστειλε επιστολή με την οποία επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο CEV Cup γυναικών και η αισιοδοξία σε διοίκηση , παίκτριες και τεχνικό τιμ για ακόμα μια καλή πορεία τη νέα σεζόν είναι διάχυτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα