Το «νοσοκομείο του σεξ» άνοιξε τις πύλες του!

14:19 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως έχουμε πει πολλές φορές στην Κίνα έχουν αποβάλλει οποιοδήποτε ταμπού γύρω από το σεξ και δημιουργούν συνεχώς όλο και περισσότερες... υπηρεσίες γύρω από αυτό!

Τελευταία πρωτοπορία το... «νοσοκομείο του σεξ», ένα δωμάτιο-σουίτα στο νοσοκομείο της επαρχίας Hubei της Κίνας που σκοπό έχει να βοηθήσει σε ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά!

Όμως, στο συγκεκριμένο δωμάτιο δεν προσφέρεται κάποια ειδική θεραπεία, αλλά ένας χαλαρός χώρος, για να απολαύσει κανείς το σεξ με το σύντροφό του χωρίς άγχος.

Μάλιστα, όποιος θέλει μπορεί ακόμα και να νοικιάσει στολές για να παίξουν το γιατρό και τη νοσοκόμα σε μία προσπάθεια να αναθερμανθεί ο έρωτάς τους.

Το «δωμάτιο του σεξ» δεν μοιάζει με δωμάτιο νοσοκομείου, αλλά μάλλον ξενοδοχείου και έχει χαμηλό φωτισμό, βελούδινους καναπέδες και ένα κρεβάτι σε στρογγυλό σχήμα ντυμένο με κουρτίνες. Γύρω υπάρχουν και ερωτικά παιχνίδια, για όποιον θέλει να πειραματιστεί!

Η σουίτα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει το σεξουαλικό πάθος και να εμπνεύσει τα ζευγάρια ώστε να κάνουν παιδί.

Στο δωμάτιο υπάρχουν ακόμα επίπεδες τηλεοράσεις στις οποίες τα ζευγάρια θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα DVD που προσφέρει συμβουλές ή να δουν μία από τις ταινίες πορνό που προσφέρονται.

Κι όλα αυτά μόνο για 88 δολάρια την ημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα