Το ΟΑΚΑ χρέωσε την ΑΕΚ 4.745 € για τις ζημιές

10:38 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

«Φιρμάνι» ύψους 4.745 ευρώ έστειλε η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου στην ΑΕΚ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ. Όπως φαίνεται και από το μέγεθος των ζημιών η συντριπτική πλειοψηφία όσων ήταν την Κυριακή στο γήπεδο (πάνω από 30.000) ήταν... κύριοι! Οι ζημιές προήλθαν από τους 30 ανεγκέφαλους... Γεγονός που δείχνει πως η χθεσινή απόφαση για τιμωρία της ΑΕΚ, θα μπορούσε να αποτραπεί αν η Σούπερ

Λίγκα λάμβανε υπόψην της την ΑΡΙΣΤΗ συμπεριφορά 30.000 ΑΕΚτζήδων και όχι μιας χούφτας "ανθρώπων". Χαρακτηριστικά τονίζεται:

"Χθες ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών που υπέστη το ΟΑΚΑ από την εισβολή των οπαδών της «Ενωσης» στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Πανθρακικό και με μια πρώτη ανάγνωση μπορεί το ποσό να δείχνει ευτελές. Αλλά, γι' αυτή την ΑΕΚ, που στενάζει οικονομικά, είναι μια ακόμα «ανοιχτή πληγή».

Οπως και να 'χει πάντως, η μήνη των θερμοκέφαλων οπαδών άφησε πίσω της αρκετές καταστροφές: 21 σπασμένα καθίσματα (αντικαταστάθηκαν ήδη), 30 μαρμάρινες πλάκες, μια μεγάλη τζαμαρία στον χώρο των επισήμων, τέσσερα πλέξι γκλας που χρησιμοποιούνται για τον διαχωρισμό των θυρών, επτά πυροσβεστήρες (τρεις φορητούς και τέσσερις φωλιές), μια σπασμένη πόρτα στο δωμάτιο των διαιτητών, η τέντα που καλύπτει τη φυσούνα.

Ωστόσο, οι μεγαλύτερες απώλειες εντοπίζονται πέριξ του Ολυμπιακού Σταδίου, απόρροια των σφοδρών συγκρούσεων δυνάμεων των ΜΑΤ με τους οπαδούς. Ενδεικτικά, αποκολλήθηκαν 50 σχάρες ομβρίων υδάτων, που χρησιμοποίησαν οι ταραξίες για να τεμαχίσουν τις πλάκες και να εκσφενδονίσουν τα κομμάτια προς τους αστυνομικούς.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα διεκδικήσει αποζημίωση μέσω της δικαστικής οδού, μιας και η υπαιτιότητα της ΑΕΚ -βάσει διμερούς σύμβασης- περιορίζεται σε φθορές εντός του γηπέδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα