Το ωραιότερο γκολ της ζωής του

16:39 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαν Πάολο" αφού πρώτα ο Παναγιώτης Κονέ με υπέροχο γκολ ισοφάρισε για την Μπολόνια, ο Ντανιέλε Πορτανόβα χάρισε την νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Νάπολι συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στην δράση έπειτα από την τιμωρία για εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη 3-2 της Μπολόνια, ο Ιταλός αμυντικός ήταν ενθουσιασμένος και στις δηλώσεις του τόνισε: " Καλύτερη επιστροφή στην αγωνιστική δράση

δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ. Νικήσαμε μια σπουδαία ομάδα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα και μάλιστα με δικό μου γκολ, λίγο πριν τη λήξη. Ήταν το ωραιότερο γκολ της ζωής μου, αυτό που σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Από σήμερα θέλω όλοι να μιλούν για τον ποδοσφαιριστή Πορτανόβα και όχι για εκείνον που μπλέχτηκε στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων".
Για το διάστημα που έμεινε εκτός δράσης, ο Πορτανόβα δήλωσε: " Θα μπορούσα να πω χιλιάδες πράγματα, αλλά θα περιοριστώ στο να ευχαριστήσω, πρώτα από όλους την οικογένειά μου, για τη στήριξη που μου παρείχε και έπειτα τον αδελφό μου, που ήταν και ο δικηγόρος μου σε αυτή την υπόθεση. Σε όλους τους οπαδούς της Μπολόνια υπόσχομαι καλύτερες μέρες. Όλοι θα προσπαθήσουμε για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα