Το παλεύει ο Γκαλέτι

22:00 23/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γκαλέτι πήρε χρόνο συμμετοχής με την Εστουδιάντες (έστω με τις ρεζέρβες) και αυτό αποτέλεσε είδηση όχι μόνο για την αργεντίνικη ομάδα αλλά και για τα ΜΜΕ της χώρας αλλά και της Ισπανίας. Ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού που δεν ξεχνιέται από τον κόσμο του συλλόγου όσα χρόνια και εάν περάσουν έπαιξε σε ματς κόντρα στους Αλ Μπόις. Ο Ντιέγο Κάνια τον πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι βάζοντάς τον στα άκρα. Εκεί όπου επί σειρά ετών έκανε την

διαφορά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Γκαλέτι μπήκε στο γήπεδο στο 18ο λεπτό και έμεινε στο παιχνίδι για 17 λεπτά.

Χρόνος που αρκούσε για να στείλει άκρως θετικά μηνύματα για την επάνοδό του στην ενεργό δράση έπειτα από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Έχοντας δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό στον τομέα της φυσικής κατάστασης ο Αργεντίνος παίκτης παρουσιάζει πολύ μεγάλη βελτίωση. Ένα πρώτο σημαντικό βήμα έγινε. Η ήττα από την Ολ Μπόις με 1-0 με γκολ του Μποργκέλο στο 7' δεν απασχόλησε κανέναν στην Εστουδιάντες. Άπαντες ήταν πολύ χαρούμενοι για το δικό τους... παιδί, τον Γκαλέτι.

«Ο Γκαλέτι έχει κάνει φοβερή πρόοδο σε φυσική κατάσταση και σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα. Εάν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα αργήσει η ημέρα που θα καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα παίρνοντας επαρκή χρόνο συμμετοχής», σχολίαζαν χαρακτηριστικά στην Εστουδιάντες. Ο «Λούτσι» δεν έκρυβε την μεγάλη του ικανοποίηση. Το δικό του όνειρο είναι να παίξει ξανά ποδόσφαιρο αξιώσεων όσο δύσκολο και εάν φαντάζει αυτό. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να βρει μία θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας της Εστουδιάντες, παίρνοντας το... ΟΚ από την ομάδα και καταφέρνοντας να διακριθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα