Το πάρτι, οι μεταγραφές και τα γκολ...

09:33 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για ένα ατελείωτο πάρτι, κάνει λόγο η εφημερίδα αναφερόμενη στις χθεσινές νίκες της ΑΕΚ σε μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών: "Πρώτη και καλύτερη σε όλα τα αθλήματα πάντα η ΑΕΚΑΡΑ. 4 στα 4 με νέο περίπατο για την Βασίλισσα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αγίας Παρασκευής. Μετά το 3-0 του περασμένου Σαββάτου στους Άνδρες χθες ήταν η σειρά των Γυναικών να "πατήσουν" τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ,

αυτή τη φορά μέσα στο σπίτι τους. Το πάρτι μεταφέρεται σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ με πολλά γκολ από τους παίκτες και με το νέο σόου από τους χιλιάδες Ενωσίτες στις κερκίδες".

SPORTDAY

Για γκολ, θέαμα και φουλ επίθεση από τον Δέλλα, γράφει η SD σχετικά με το σημερινό ματς με την Τριγλία. Παράλληλα, η εφημερίδα γράφει για τα μεταγραφικά:
"Αποφασισμένος να ενισχύσει την ΑΕΚ με ό,τι καλύτερο «κυκλοφορεί» στην ελληνική αγορά σε νεαρή ηλικία, προχωρώντας παράλληλα σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών καταξιωμένων στο εξωτερικό, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί αρκετά ονόματα, όπως για παράδειγμα του Κατσουράνη και του Λεονάρντο.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, ειδικότερα ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, γνωρίζουν πως για να πετύχεις χρειάζεται μία «α» προεργασία. Σύμφωνα με την SportDay, ένα από τα «βαριά» ονόματα που εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας είναι αυτό του Χουάν Κάλα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν επαφές - και μάλιστα σε καλό επίπεδο - με τον Ισπανό αμυντικό της Σεβίλλης και παραμένει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας. Κάτι ανάλογο ισχύει, όμως, και για άλλους παίκτες, ίσως και μεγαλύτερου βεληνεκούς, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Όλες αυτές τις περιπτώσεις θα τις χειριστεί ο Μελισσανίδης, ο οποίος εξασφαλίζει τη σιγουριά που χρειάζονται. Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ώστε να εξασφαλιστεί η δυναμική επάνοδος της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα με την παράλληλη είσοδός της στην «Αγια-Σοφιά».

Από την πλευρά του, ο «τίγρης» είναι διατεθειμένος να χειριστεί μόνο τις... δύσκολες υποθέσεις. Με τους υπόλοιπους θα συζητήσουν οι αρμόδιοι για την ενίσχυση της ομάδας και ευελπιστούν σε ανάλογα αποτελέσματα".


LIVE SPORT

Mε το θέμα του γηπέδου και την παρουσίαση της Τετάρτης ασχολείται η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για "αμόκ" που επικρατεί στους πάντες για τα αποκαλυπτήρια.

GOAL

Προέχουν για την ΑΕΚ τα αγωνιστικά με το Goal να γράφει:
"Η ιστορική μέρα για την παρουσίαση των πλάνων του νέου γηπέδου της Ενωσης την ερχόμενη Τετάρτη πλησιάζει, αλλά σήμερα η ΑΕΚ έχει... άλλη δουλειά. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, να κερδίσουν την Τριγλία Ραφήνας, να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους και να παραμείνουν στην κορυφή. Μπορεί η ομάδα του Δέλλα να απείχε για δύο εβδομάδες από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως παραμένει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θα επιδιώξει να πετύχει για ακόμα ένα ματς"

Keywords
Τυχαία Θέματα