Το πιο σεξιστικό σόου του κόσμου! (VIDEO)

18:54 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Κάθε όριο ξεπέρασε η δανική τηλεόραση με ένα νέο της chat show, στο οποίο δεν γίνεται τίποτα άλλο από το να εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα εντελώς γυμνές γυναίκες, για να... κριθούν!

Δημιουργός της εκπομπής είναι ο Τόμας Μπλάτσμαν, ο οποίος είναι αυτός μαζί με έναν καλεσμένο του κάθε φορά που κρίνουν τις γυναίκες.

Η γυναίκα εμφανίζεται μπροστά τους σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και αρχίζει να γδύνεται αργά αργά, ενώ αυτοί σχολιάζουν το γυμνό κορμί της με σχόλια όπως «πως λειτουργεί για σένα αυτό το μ...» ή «έχεις πολύ... κινητικές ρώγες».!

Ήδη, η εκπομπή έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις, ειδικά από φεμινιστικές οργανώσεις, ωστόσο ο Μπλάτσμαν υπερασπίζεται το δημιούργημά του, το οποίο φέρει το όνομά του. Όπως είπε πως πρόκειται για το έργο μιας ιδιοφυίας και πως ο σκοπός του είναι να προβάλει την αισθητική του γυναικείου κορμιού χωρίς η συζήτηση να έχει ούτε πορνογραφική ούτε πολιτικά ορθή χροιά.

Ο Μπλάτσμαν θεωρεί πως κάνει χάρη στις γυναίκες αφού «το γυναικείο κορμί διψά για τα λόγια ενός άνδρα».

Η κοινή γνώμη δεν φαίνεται να συμφωνεί μαζί του και χαρακτηρίζει το πρόγραμμα ως σεξιστικό και εξευτελιστικό για τις γυναίκες. Ο Μπλάτσμαν σε όλα αυτά απαντά λέγοντας: «Η αχαριστία είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να απογοητεύσει τις ελάχιστες ιδιοφυΐες που ζουν στη Δανία. Σας προσφέρω κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ. Μην δαγκώνετε το χέρι που σας τρέφει»!

Keywords
Τυχαία Θέματα