Το πιστεύει ο Ρούνεϊ

13:43 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή του EURO 2012 η Αγγλία δεν συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου λόγω των πολλών τραυματισμών αλλά ο Γουέιν Ρούνεϊ πιστεύει πως με το υλικό που έχει η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, μέχρι και στον τίτλο.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία θα τεθεί για πρώτη φορά στην διάθεση του Ρόι Χότζον μετά την τιμωρία των δυο αγωνιστικών με τον διεθνή επιθετικό να δηλώνει: "Ξέρω ότι προφανώς κανείς δεν θέλει να δημιουργούμε

υψηλές προσδοκίες, αλλά πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Πάντα έχουμε πίστη. Μια χώρα σαν την δική μας μπαίνει πάντα με την προοπτική να κερδίζει τα μεγάλα τουρνουά και πρέπει να το φωνάζει. Έχουμε το υλικό, είμαστε πιο οργανωμένοι από ποτέ, όσο καιρό βρίσκομαι εγώ στην ομάδα, και πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να μας κερδίσει. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην δηλώνουμε ότι θα φτάσουμε πολύ μακριά".
Η Αγγλία, αν προκριθεί στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα ή την Ισπανία ή την Ιταλία με τον Ρούνεϊ να δηλώνει: "Πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καλύτερες ομάδες αν θες να κερδίσεις το τρόπαιο. Πόσο σπουδαία ώθηση και πόση αυτοπεποίθηση θα μας έδινε αν αποκλείαμε μια από αυτές".

Keywords
Τυχαία Θέματα