Το πλάνο της Μόσχας και η προπαγάνδα

04:20 18/10/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Τα σχέδια του Νίκου Κωστένογλου για το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μόσχας είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου τονίζεται ότι η Ένωση θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα τους Ρώσους, την στιγμή που στην ενδεκάδα αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ανάλυση γίνεται σε όλα τα αγωνιστικά θέματα της ΑΕΚ,

αλλά και στην επίσκεψη της ομάδας στον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, μία μέρα μετά την εγχείρηση. Τέλος και αναφορικά με την ανανέωση συμβολαίου του Φαμπιάν Βάργκας, η εφημερίδα τονίζει ότι ναι μεν ο Κολομβιανός έχει εντυπωσιάσει, όμως ο παράγοντας «ανανέωση» θα εξαρτηθεί στο τέλος της χρονιάς και από τις συνθήκες που επικρατούν τότε.

GOAL

Για «ίδια συνταγή με άλλα υλικά» κάνει λόγο η εφημερίδα και αναφέρεται στα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου ενόψει Λοκομοτίβ. Η εφημερίδα τονίζει ότι ο 41χρονος τεχνικός θα επιμείνει στο 4-3-3, όμως θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου. Στα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, γίνεται αναφορά στα πρόσωπα της αποστολής αλλά και στην παρουσία εκπροσώπων γερμανικών και ελβετικών συλλόγων, που θα «τσεκάρουν» τον Γκέντσογλου. Τέλος, η εφημερίδα αναφέρεται και στην επίσκεψη του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δύο μέρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ασχολούνται με τη διαιτησία του Κωνσταντινέα. Η «Ώρα» με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν κάνει λόγο για «αισχρή προπαγάνδα» και τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σταματήσει την «κλάψα» και να αισθάνεται τυχερός που δεν έχασε στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στο παιχνίδι της Μόσχας, με όλα τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου και τις αλλαγές που ετοιμάζει, κάνει λόγο για παρουσία σκάουτερς ελβετικών και γερμανικών ομάδων, που θα θελήσουν να δουν τον Γκέντσογλου, ενώ υπάρχει και η επίσκεψη των ποδοσφαιριστών στον Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Τέλος, φιλοξενείται συνέντευξη του Χάρη Κοπιτσή, γίνεται λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη που «αρέσει» στην ΑΕΚ, αλλά και στην πιθανή παρουσία κόσμου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για επαφές του Νίκου Νοτιά με υποψήφιο επενδυτή εκ Αμερικής κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία τονίζει ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ενδιαφερόμενο, ο οποίος είναι γνώστης της κατάστασης και θα ήθελε να μπει στο μετοχικό σχήμα της ΑΕΚ. Μάλιστα, όπως τονίζει η εφημερίδα, ήδη έχει ενημερωθεί και για τη Νέα Φιλαδελφεια. Από κει και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται στα αγωνιστικά θέματα και το ματς με τη Λοκομοτίβ. Γίνεται λόγος για το 4-3-3 που θα διατηρήσει ο Κωστένογλου, αλλά και τις αλλαγές που ετοιμάζει ο προπονητής της ΑΕΚ. Παράλληλα, υπάρχει αναφορά και στην επίσκεψη των ποδοσφαιριστών στον Ειντουρ Γκούντγιονσεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα