Το πρωί δικηγόρος, το βράδυ ποπ σταρ! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

17:28 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Διπλή... ζωή ζει στην κυριολεξία η Bowie Jane από την Αυστραλία. Η 27χρονη το πρωί εργάζεται ως εγκληματολόγος και δικηγόρος, ωστόσο το βράδυ μεταμορφώνεται σε ποπ σταρ!

Η Bowie έχει πτυχία νομικής και διαφήμισης και περνάει τη μέρα της στα δικαστήρια και στο γραφείο της μέσα σε ένα νομικών χαρτιών και βιβλίων. Όταν όμως η νύχτα πέφτει φοράει τα ρούχα μιας σταρ,

βάφεται και ανεβαίνει στη σκηνή για να δώσει συναυλίες σε ένα πολυπληθές κοινό!

Μάλιστα θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο και ετοιμάζεται να ξεκινήσει περιοδεία, για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ.

Ωστόσο, μέχρι τώρα κανείς δεν ήξερε τη... διπλή της ταυτότητα ούτε οι στενοί συνεργάτες της ούτε και οι θαυμαστές της, ώσπου αποφάσισε να το αποκαλύψει η ίδια.

«Ζω δυο ζωές σε μια, είμαι άλλη το πρωί και άλλη το βράδυ και καμιά φορά μπερδεύομαι και εγώ η ίδια. Η μουσική ήταν ανέκαθεν το πάθος μου, όμως οι γονείς μου ήθελαν να σπουδάσω και να έχω μια "'κανονική" δουλειά», δηλώνει η ίδια.

«Συνήθως, μάλιστα, έχω live εμφανίσεις πέντε ή έξι βράδια μέσα στην εβδομάδα. Και το πιο περίεργο είναι ότι δεν ξέρει κανείς για αυτή τη διπλή ζωή που κάνω. Κρατάω το τραγουδιστικό κομμάτι μακριά και μόνο ελάχιστοι και πολλοί κοντινοί μου άνθρωποι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει», συνεχίζει.

Για να τα προλάβει μάλιστα όλα πολλές φορές φεύγει για τις νυχτερινές της εμφανίσεις αμέσως μετά την πρωινή της εργασία, ενώ για να γλιτώνει χρόνο, φοράει τα βραδινά της ρούχα κάτω από τη νομική στολή της!

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ταλαντεύομαι ανάμεσα στις δυο μου δουλειές, αυτές της δικηγόρου και της τραγουδίστριας. Ο δικηγορικός κλάδος είναι κατά βάση ανδροκρατούμενος και πολύ συντηρητικός και φοβάμαι ότι αν ανακαλύψουν ότι τραγουδάω, θα σταματήσουν να με παίρνουν στα σοβαρά και εμένα, αλλά και τη δουλειά μου. Κανονικά δε θα έπρεπε να παίζει κάποιο ρόλο αυτό, αλλά παίζει!», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα