Το πρόβλημα υγείας του Μίτσελ

10:35 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα πριν το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ Ντε Πρενς", ο Μίτσελ χρειάστηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού υπέφερε από έντονους πόνους στην κοιλιά.
Ο Μίτσελ παρέμεινε στο νοσοκομείο του Παρισιού για τρεις ώρες, μαζί με τον γιατρό του Ολυμπιακού,

ζητώντας να μην μάθουν τίποτα οι ποδοσφαιριστές του για να μην αποπροσανατολιστούν ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Σημειώνεται πως στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Μίτσελ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην κήλη αλλά συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή που πήρε εξιτήριο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ, ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε για τον τρόπο που έχασε ο Ολυμπιακός και φέρεται να είπε στους παίκτες του το εξής: "Έπρεπε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος. Κρατάμε το γεγονός ότι παίζουμε παντού για την νίκη, το κάναμε σε μια από τις καλύτερες έδρες και πρέπει να καταλάβετε τι έχετε πετύχει, αλλά δεν πρέπει να αρκείστε στο αποτέλεσμα και να συμβιβάζεστε με αυτό πριν τελειώσει ο αγώνας".

Keywords
Τυχαία Θέματα