Το ‘ριξε στο μποξ ο Κάραγκερ

17:15 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 20 χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο και έχοντας φτάσει 35 του χρόνια, ο Τζέιμι Κάραγκερ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Όπως εξομολογείται ο ίδιος, λίγους μήνες μετά την απόφαση αυτή, αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η ιδέα ότι δεν θα ξυπνάει το πρωί για να πάει στο «Μέλγουντ»...
Σε μια προσπάθεια λοιπόν αν βρει έναν ισορροπημένο τρόπο για να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, ο πρώην πλέον αρχηγός της Λίβερπουλ, άρχισε να ασχολείται με το μποξ.
Το γυμναστήριο «Rotunda», σε μικρή απόσταση από το «Άνφιλντ» αλλά και το «Γκούντισον Παρκ» έγινε λοιπόν

το νέο στέκι του... «Ερχόμουν εδώ με συμπαίκτες μου όταν ήμουν νέος και γυμναζόμασταν στην προετοιμασία. Γνώρισα έτσι κάποια άτομα από δω, όπως τον Τόνι Μπέλιου, επαγγελματία μποξέρ που στις 30 Νοεμβρίου θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία του», δηλώνει για την νέα του... εμπειρία ο Κάραγκερ.

«Μπήκα λοιπόν στο ρινγκ και άρχισα να μαθαίνω από τον Τόνι κάποια πράγματα. Φυσικά και δεν έχω σκοπό να γίνω επαγγελματίας, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω πως αντιμετωπίζει την δουλειά του. Πώς για παράδειγμα προετοιμάζεται για έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει τίτλο και κατ' επέκταση την καριέρα του», πρόσθέτει.
Ο Κάραγκερ παραδέχεται ότι εκτός από το ότι μέσα από το νέο του... άθλημα, έχει καταφέρει να κάνει ανώδυνα την μετάβαση από εν ενεργεία σε... παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κάνει και την καλύτερη και πιο σκληρή γυμναστική στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα