Το σερί του Λαγού στο Καραϊσκάκη

16:51 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Λαγός αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Παρασκευή. Αν τελικά δεν τα καταφέρει θα είναι το πρώτο ματς, με τους «ερυθρόλευκους», που θα απουσιάσει από τότε που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Λαγός είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, από το 2006 μέχρι και σήμερα, που δεν έχει λείψει από κάνε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

και έχει αγωνιστεί σε όλα, παρότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού που τον άφηναν για πολλή καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Την περίοδο 2006/07 αγωνίστηκε ως αλλαγή για περισσότερο από μισή ώρα, ενώ έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε βασικός και έπαιξε για 55 λεπτά. Τη σεζόν 2008/09 βρισκόταν και πάλι στο βασικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 69' ενώ και την επόμενη περίοδο έπαιξε και στα δύο ματς του Καραϊσκάκη (πρωτάθλημα και play offs). Στο πρώτο πέρασε ως αλλαγή στο 75' ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκε για ολόκληρο το 90λεπτο. Στο βασικό σχήμα και για όλο το ματς αγωνίστηκε και στο περσινό παιχνίδι, σε εκείνο το εφιαλτικό βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα