Το σίγουρο deal και τα… πορτοφόλια

08:28 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΔΥΟ ΓΕΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ», αναφέρει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα και προσθέτει «...θέλει δίπλα του ο Βιντιάδης για να κάνει πράξη όλο το πλάνο που έχει δουλέψει και περιμένει τις σχετικές εξελίξεις άμεσα». «Προσπαθεί η επίσημη πρόταση που θα καταθέσει να δίνει τέλος ΑΜΕΣΑ στην αγωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ και να του... λύσει τα χέρια για τη συνέχεια». «Θα είναι στο Λονδίνο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα για τις καθοριστικές επαφές με τον Χάρις

και οικονομικούς παράγοντες με τους οποίους συζητά ο Άγγλος τραπεζίτης».

SPORTDAY

«Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ... ΣΙΓΟΥΡΟ DEAL ΜΕ ΒΙΝΤΙΑΔΗ, ΧΑΡΙΣ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ και στη στήλη «Ο τρελός του χωριού» υποστηρίζεται ότι οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις έχουν ήδη αποφασίσει να βάλουν από κοινού 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, με τον Άγγλο επενδυτή να σκοπεύει να συνεχίσει την προσπάθειά του για να βρει και συμπαίκτες.

GOAL

«ΜΑΘΗΜΑΤΑ... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ», αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα και τονίζει: «Ιδιαίτερα από τον Βαγγέλη Βλάχο στους παίκτες, προκειμένου να εγκαταλείψουν τις φοβίες τους και να... ξεψαρώσουν».

LIVE SPORT

Στην ομιλία του Βαγγέλη Βλάχου εστιάζει και η Live Sport. «Ρε, μιλήστε, μη φοβάστε», είναι ο τίτλος της και τονίζεται πως: «Ζήτησε διάλογο ο Βλάχος από τους παίκτες, αλλά κανείς δεν είπε λέξη». Επίσης, γίνεται αναφορά στο τραπέζι του Θωμά Μαύρου στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα