Το σήκωσαν οι μικροί της ΑΕΚ

14:49 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη θέση στο 1ο μίνι διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ''De' amour'', το οποίο διοργάνωσε η Ακαδημία του Αιγάλεω, κέρδισε η U17 της ΑΕΚ. Η Ένωση βγήκε πρώτη κερδίζοντας 2-0 το Αιγάλεω, ενώ με ήρθε ισόπαλη 0-0 με το Μεξικό.

Το ρεπορτάζ από το τουρνουά του sports-academies.gr αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τις προσπάθειες των νεαρών άσων που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο χορτάρι, παρακολούθησε πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο του ΕΑΚ στο αλσος

του Αιγάλεω. Όμορφο ''χρώμα'' έδωσαν επίσης και τα ''Σομπρέρο'' τα γνωστά καπέλα των μεξικανών...

Οι τρείς συνολικά αναμετρήσεις των Εφηβικών ομάδων του Αιγάλεω της ΑΕΚ και του Μεξικού που αγωνίστηκαν μεταξύ τους ήταν διάρκειας 35 λεπτών. Στο εναρκτήριο παιχνίδι αυτού του μίνι τουρνουά η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) κόντρα στο Μεξκό.

Οι παίκτες του Χάρη Κοπιτσή ήταν σαφώς ανώτεροι, δημιούργησαν κάμποσες ευκαιρίες, με πιο κλασσική αυτή στο 18' με τον Κατσικά που βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Μεξικού, όμως το σούτ που εξαπέλυσε πέρασε δίπλα από το αριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι αντιμετώπισαν την μαχητική ομάδα του Αιγάλεω, της οποίας επικράτησαν με σκόρ 2-0. Τα τέρματα για την ΑΕΚ σημείωσαν ο νεοφερμένος Ραβανής και ο Αραπαντζής.

Στα αξιοσημείωτα και η επανεμφάνιση του νεαρού αμυντικού της ΑΕΚ Παύλου Κουτούζη, ο οποίος επανήλθε στα γήπεδα έπειτα απο απουσία έξι μηνών.

Στο τρίτο και τελευταίο κατά σειρά παιχνίδι Μεξικό και Αιγάλεω αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) έπειτα απο ένα συναρπαστικό 35λεπτο.

Το τουρνουά έληξε με μια λαμπρή τελετή, με την απονομή των κυπέλλων και βράβευση όλων των μικρών αθλητών που συμμετείχαν, απο τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του Αιγάλεω κ.Λεωνίδα Δαμουρά".

Δείτε το όμορφο γκολ του Αραπαντζή της ΑΕΚ κόντρα στο Αιγάλεω στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα