Το σκέφτονται στην ΑΕΚ για Κοντοέ

13:11 4/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Κοντοές έχει καταθέσει εδώ και εβδομάδες προσφυγή εις βάρος της ΑΕΚ, ωστόσο συνεχίζει να προπονείται καθημερινά στα Σπάτα. Με τη διοίκηση ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν έχει μιλήσει ακόμη. Δεν έχει υπάρξει κίνηση ούτε από τη μεριά του, ούτε κι από τους διοικούντες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν. Ο Κοντοές πάντως έχει συνεχή επικοινωνία με τον Έβαλντ Λίνεν και φέρεται (από τη στιγμή που δεν έχει βρει άλλη ομάδα) να επιθυμεί την

παραμονή του στην ΑΕΚ, ωστόσο τον... τρενάρει το γεγονός ότι ακόμα όλα είναι αμφίβολα στην ομάδα και φοβάται για τα χρήματά του - όχι μόνο αυτά που του οφείλονται, αλλά και γι' αυτά που έχει να λαμβάνειν ως το καλοκαίρι.
Παρ' όλα αυτά στη διοίκηση δείχνουν πιο διαλλακτικοί στο θέμα Κοντοέ... Θέλουν να ακούσουν βέβαια από τον ίδιο τον παίκτη ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και να έχουν στα χέρια τους κάποια χρήματα προκειμένου να του καλύψουν ένα μέρος των οφειλών. Εφόσον ο Κοντοές, λοιπόν, επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και η διοίκηση έχει να του προσφέρει κάποιες χιλιάδες ευρώ που του χρωστάει, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βάλουν οι δύο πλευρές νερό στο κρασί τους και τα δεδομένα να αλλάξουν, με τον Έλληνα αμυντικό να συνεχίζει στην ΑΕΚ, ως το τέλος της σεζόν.
Ακόμα όμως τα πάντα είναι στον "αέρα". Ο Κοντοές ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, ακόμη δεν έχει βρει κάτι ουσιαστικό, ενώ στην ΑΕΚ περιμένουν κάποια χρήματα ώστε να πληρώσουν τόσο τον Κοντοέ όσο και άλλους παίκτες, που επίσης του οφείλονται - και δεν έχουν καταθέσει προσφυγή.
Όπως και να' χει ο Κοντοές δεν θα παίξει κόντρα στον Αστέρα, καθώς εκτός των άλλων είναι και τιμωρημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα