Το σκεπτικό του Μαύρου για τον Βλάχο

10:52 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως ξεκαθάρισε, με απόλυτο τρόπο, χθες μέσω του aek365 ο Θωμάς Μαύρος θέμα αλλαγής του Βαγγέλη Βλάχου, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, δεν τίθεται. Και η ειλημμένη αυτή απόφασή του έχει βασικούς λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος είναι πως ο Θωμάς Μαύρος δεν θεωρεί ότι με αλλαγή προπονητή, στην παρούσα φάση, θα έρθουν αυτόματα οι συνεχόμενες νίκες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιστεύει πως η δουλειά που γίνεται από τον Βλάχο είναι καλή και πως για να βγει στο γήπεδο το αποτέλεσμα θέλει χρόνο και (συνεχή) δουλειά και κόπο. Γνωρίζει

βέβαια πως η κλεψύδρα αδειάζει, όμως ο Μαύρος είναι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα η ΑΕΚ όχι μόνο θα αποκτήσει διάρκεια στα παιχνίδια της, αλλά θα τα κερδίζει κιόλας.

Επιπλέον, ο Μαύρος είναι απόλυτα σύμφωνος με την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Βλάχου (τούτος είναι εξάλλου και ο λόγος που τον επέλεξε το καλοκαίρι, πέρα από τις φιλικές σχέσεις του). Ο προπονητής έχει επιθετικό στυλ, θέλει να δημιουργήσει μία ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες που με το χρόνο θα αποκτήσει ξανά την επιθετική της αίγλη μέσα στις τέσσερις γραμμές, που θα «πνίγει» τον αντίπαλο.

Συν τοις άλλοις ο Μαύρος, κάνοντας την αυτοκριτική του, έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν ήταν δίπλα στον Βλάχο το καλοκαίρι, όσο θα ήθελαν κι οι δύο. Ειδικά στον τομέα των μεταγραφών, που ο 52χρονος τεχνικός είχε κάποιες σκέψεις και προτάσεις, οι οποίες δεν προχώρησαν.

Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν, ο Μαύρος όχι μόνο στηρίζει τον Βλάχο, άλλα έχει αποφασίσει να έρθει πιο κοντά του, δίνοντάς του την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται για να συνεχίσει τη δουλειά. Αρχής γενομένης από την ομιλία Μαύρου στα αποδυτήρια προς τους παίκτες, ο πρόεδρος μαζί με τον προπονητή ξεκινούν την ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών, με στόχο να έρθουν οι νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα