Το τεστ στο Ηράκλειο και οι Ρώσοι

10:30 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για κρας τεστ κάνει λόγο η εφημερίδα αναφερόμενη στο σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, τονίζοντας μάλιστα: "Νίκη - παράταση ζωής ψάχνει σήμερα η ΑΕΚ στην Κρήτη. Από το αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ κρίνονται πολλοί και πολλά

για το μέλλον της ΑΕΚ". Επίσης σημειώνεται η χθεσινή αποθέωση από τους Ενωσίτες προς τους παίκτες κατά την άφιξη της ομάδας στο Ηράκλειο, αλλά και τις αποδοκιμασίες εναντίον της διοίκησης". Από εκεί και πέρα υπάρχει αναφορά στα διοικητικά με το GOAL να σχολιάζει: "Από τη... Ρωσία έρχονται και στην κορφή κανέλα", σημειώνοντας παράλληλα στο ρεπορτάζ: "Στον θαυμαστό κόσμο της ΑΕΚ, με την ομάδα να προσπαθεί αγωνιστικά με νύχια και με δόντια να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας για να δείξει πως δεν αξίζει την απαξίωση που τυγχάνει από τους μετόχους της, το μετοχικό, διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο εξακολουθεί να υφίσταται.
Ή μάλλον να διογκώνεται με την έκτακτη ΓΣ της 1ης Νοεμβρίου να πλησιάζει, αλλά λύσεις να μη φαίνονται στον ορίζοντα και το μέλλον να παραμένει αβέβαιο. Αλλωστε, τα σενάρια περί διαφόρων αχαρτογράφητων και μη εταιρειών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνοντας την κατάσταση όλο και πιο τραγελαφική.

Μάλιστα, φαίνεται πως το πρόσφατο ταξίδι της ΑΕΚ στη Ρωσία άνοιξε την όρεξη και έτερων επενδυτών, με την ΠΑΕ να φέρεται μετά το διάρκειας περίπου 45 ημερών παραμύθι με την Petit Chateau να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη ρωσική εταιρεία Patero D και τον εκ των μετόχων της Ρόλαντ Ισάεβ.Σενάριο που δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί αν οι Ρώσοι δεν δείξουν τα λεφτά, με τον Αδαμίδη να κρατάει για άλλη μια φορά μικρό καλάθι, καθώς ούτως ή άλλως φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγμάτευση και με άλλες δύο εταιρείες αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ανεξάρτητα πάντως από το αν οι όποιες επαφές επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται, η ουσία είναι μια: Η ΑΕΚ εξακολουθεί να φυτοζωεί με τους εξαφανισμένους μετόχους και τους διορισμένους παράγοντες να συνεχίζουν να κερδίζουν χρόνο. Τουλάχιστον μέχρι την 1η Νοέμβρη ή την επόμενη ημερομηνία που θα οριστεί σε περίπτωση που τελικά υπάρξει αναβολή στην προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση της μεθεπόμενης Τρίτης". Επίσης η εφημερίδα τονίζει ότι είναι πιθανό ο Νίκος Νοτιάς να έρθει τελικά στην ΑΕΚ προκειμένου να παραστεί στη Γ.Σ. αν και τούτη δεν αποκλείεται να πάρει αναβολή σε ημερομηνία που να βολεύει τον Νεοϋρκέζο επιχειρηματία.


SPORTDAY

Την απουσία της διοίκησης από το ταξίδι της ΑΕΚ στην Κρήτη τονίζει η εφημερίδα: "Χωρίς διοίκηση στο Ηράκλειο, αλλά με πλάνο... απόδρασης κόντρα στον ΟΦΗ", αναφέρει χαρακτηριστικά η SD η οποία συμπληρώνει: "Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην Κρήτη ασυνόδευτη! Χωρίς κάποιο μέλος της διοίκησης να μπει στον... κόπο να την ακολουθήσει. Δεν αποκλείεται σήμερα να ταξιδέψει ο Μάκης Κασνακίδης στο νησί, ωστόσο ο Σταύρος Αδαμίδης μετά το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ στη Ρωσία έτσι και σε αυτό με τον ΟΦΗ στην Κρήτη προτιμά να μείνει στην Αθήνα". Σ

Keywords
Τυχαία Θέματα