Το τουρνουά της Ραφήνας (LIVE)

16:25 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ

* Το τουρνουά θα ξεκινήσει με 45λεπτο παιχνίδι ανάμεσα στη γηπεδούχο Τριγλία και την ΑΕΚ στις 17.00

* Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Πανιώνιο. Οι νικητές των δύο αγώνων θα αναμετρηθούν στον τελικό.

* Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην Τριγλία είναι οι εξής: Ο Καραγκιολίδης στο τέρμα, ο Τσουκαλάς δεξί μπακ, ο Τσουμάγκας αριστερό

μπακ και οι Τζανετόπουλος - Ρόβας στα στόπερ. Ο Παληαρούτας και Κάτσικας αμυντικοί χαφ και μπροστά τους οι Γροντής (επιτελικός), Πόποβιτς (δεξιά), Μούργκα (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Παυλής.

* Θυμίζουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ραφήνας έχει συνθετικό χλοοτάπητα, κάτι που βάζει την ΑΕΚ στο... κλίμα για όσα θα συναντήσει σε αρκετά εκτός έδρας ματς φέτος.

* Αυτή τη στιγμή στο γήπεδο είναι περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι στο τουρνουά συμμετέχουν τέσσερις ομάδες, η εξέδρα είναι κιτρινόμαυρη.

* Ενδεκάδα Τριγλίας: Φιλιπόπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Σταμπέλος, Γκίκας, Τσέπας, Σκαφίδας,, Ράμο, Μουλάκης, Μάντζης, Στρόμπουλος.

* Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

* O Μπρέσεβιτς και ο Κορδέρο μπορεί να μην βρίσκονται στην αποστολή, όμως έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο, μαζί με τις συντρόφους τους και άλλα δύο μέλη της οικογένειας του Ισπανού μέσου...

* Ένα ευτράπελο συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων-Πανιώνιος. Ο Ντακόλ, που βρίσκεται στο γήπεδο αν και εκτός αποστολής, βγήκε να πάρει ένα νερό, όμως επιστρέφοντας ο υπάλληλος στην είσοδο δεν τον αναγνώρισε και δεν του επέτρεπε να περάσει. Το θέμα λύθηκε άμεσα με την παρέμβαση των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα