Το βλέμμα στα δοκιμαστικά

22:47 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ συνεχίζει με φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις, ώστε να μην χάσει καθόλου τη φόρμα της, μέχρι να φύγει για διακοπές, δηλαδή προς το τέλος του Ιουνίου. Μάλιστα στο χθεσινό ματς με τον Ηνίοχο, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α Εθνική, η Ένωση έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά την ισοπαλία με 6-6. Αυτό είναι κάτι που δεν απασχολεί το τεχνικό τιμ,

καθώς στόχος είναι η ομάδα να μην χάσει το ρυθμό της.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της ΑΕΚ από εκεί και πέρα περιμένουν με αγωνία απάντηση από το γήπεδο της Μεταμόρφωσης, στο οποίο έχουν κάνει «κρούση», ώστε να φύγουν από το κλειστό γήπεδο του Γέρακα, το οποίο βρίσκεται αρκετά μακριά και εμποδίζει τον κόσμο να δίνει το «παρών» σε όλα τα ματς. Ενώ από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως τα δοκιμαστικά για όσους ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιουνίου και μόνο, στις 21:00 το βράδυ στο Γέρακα. Εκεί ο Δημήτρης Κουνταρδάς ελπίζει να βρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά,θα μπορέσουν να ενταχθούν στο ρόστερ της Ένωσης και να την ενισχύσουν ενόψει της επόμενης δύσκολης χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πιστοί στην παράδοση μας, ως ομάδα αποτελούμενη από ΟΠΑΔΟΥΣ της Α.Ε.Κ. καλούμε και φέτος κοντά μας ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ τους οπαδούς-ποδοσφαιριστες της Α.Ε.Κ. που παίζουν και πρωταγωνιστούν σε ομάδες του κλασσικού ποδόσφαιρου 11χ11, είτε του ποδοσφαίρου σάλας, γεννηθέντες από το 1980 έως το 1996, στο τελευταίο δοκιμαστικό ΜΟΝΟ στις 11 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα.
Για δηλώσεις συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν με email είτε με sms, τα στοιχεία τους: Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Εμπειρία από Ποδόσφαιρο Σάλας, αν είναι εν ενέργεια ποδοσφαιριστές σε κάποια ομάδα με δελτίο, θέση την οποία αγωνίζονται, και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 8 698 698 , 6980 150673 , 6981 470065 , 698 1 698 698».

Keywords
Τυχαία Θέματα