Το ύποπτο μυστήριο με την Μις Ουζμπεκιστάν (ΦΩΤΟ)

19:32 13/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η όμορφη Ρακίμα Γκανίεβα από την Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν είναι έτοιμη να διαγωνιστεί μεταξύ άλλων καλλονών για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Μις Κόσμος. Η ίδια έχει ήδη τον τίτλο της Μις Ουζμπεκιστάν μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: δεν ξέρει κανείς ποια πραγματικά είναι, ούτε καν στο Ουζμπεκιστάν!

Στην χώρα της δεν υπάρχει διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Ουζμπεκιστάν, ενώ δεν υπάρχει κανένα αρχείο της ύπαρξής της! Ακόμα και η κόρη του πρωθυπουργού, Γκουλνάρα Καρίμοβα, πρώην ποπ σταρ

και νυν επιχειρηματίας, με ένα μήνυμά της στο twitter εξέφρασε την απορία για το ποια είναι η κοπέλα.

Η ίδια η Γκανίεβα στο προφίλ της δηλώνει ότι έχει στεφθεί Μις Ουζμπεκιστάν, σπουδάζει Διεθνές Δίκαιο και Νομική, της αρέσει ο χορός, το τένις, η μουσική και ξέρει να παίζει πιάνο. Όμως το πανεπιστήμιο, στο οποίο ισχυρίζεται ότι φοιτά, δεν έχει κανένα τέτοιο όνομα ανάμεσα στους φοιτητές του, ενώ κανένα πρακτορείο μοντέλων της χώρας δεν τη γνωρίζει!

Πάντως, η ίδια δεν πτοείται και παραμένει στην Ινδονησία για την προετοιμασία της για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ ανεβάζει φωτογραφίες της στο Facebook, όπου ποζάρει μαζί με άλλες υποψήφιες. Την ίδια στιγμή, όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν να βρουν ποια είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα