Τον χώρισε και τη μαχαίρωσε 53 φορές!

01:47 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε 20 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 26χρονος Άλαν Ντάλμπι, ο οποίος το 2009 είχε κατακρεουργήσει την φίλη του Αβρίλ Φλάναγκαν μαχαιρώνοντάς την 53 φορές στο διαμέρισμά τους στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας!

Η 20χρονη Φλάναγκαν είχε ζητήσει από τον Ντάλμπι να χωρίσουν ύστερα από 18 μήνες σχέσης, όμως αυτός εξακολουθούσε να την καταδιώκει και να της τηλεφωνεί συνεχώς. Μάλιστα η κοπέλα είχε αναγκαστεί ακόμα και να πετάξει την κάρτα sim του κινητού της, ώστε να μην μπορεί να τη βρει.

Όταν τελικά η Φλάναγκαν πήγε στο διαμέρισμα που ζούσαν ως τότε μαζί, για να μαζέψει τα πράγματά της

και να του ζητήσει να την αφήσει ήσυχη, ο Ντάλμπι σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να την μαχαιρώνει επί επτά λεπτά στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Αφού συνειδητοποίησε την πράξη του, τύλιξε το σώμα της άτυχης κοπέλας σε πλαστικό και το έκρυψε κάτω από τον καναπέ, ενώ καθάριζε επί τρεις ώρες όλο το σπίτι από τα αίματα.

Στη συνέχεια, ο Ντάλμπι εξαφανίστηκε, ώσπου οι γονείς της κοπέλας τον αναζήτησαν καθώς είχαν χάσει τα ίχνη της. Η αστυνομία καταδίωξε τον Ντάλμπι επί 200 χιλιόμετρα μέσα στην Ισπανία μέχρι να τον συλλάβει.

Ο Ντάλμπι, ο οποίος υποστήριξε ότι νόμισε πως η φίλη του ήταν κάποιος διαρρήκτης, τελικά καταδικάστηκε σε είκοσι χρόνια φυλακής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Φλάναγκαν πέθανε ύστερα από 47η μαχαιριά...

Keywords
Τυχαία Θέματα