Τον έπνιξε στα Πηγαδια

21:40 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

Δύο άκρα αντίθετα είχαμε στα Πηγάδια σήμερα. Η Ξάνθη έκανε το καλύτερό της παιχνίδι φέτος και ο Ατρόμητος το χειρότερό του. Φυσική εξέλιξη ήτα το τελικό 3-0 που σταμάτησε το αήττητο των Περιστεριωτών. Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης και αυτόγκολ από τον Τόμας έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α Ημίχρονο

Πολύ δυνατά μπήκε η Ξάνθη στον αγώνα θέλοντας να πάρει αμέσως τα ηνία του αγώνα.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μαρκόβσκι άνοιξε το σκορ έπειτα από ωραία ενέργεια του Βλαχοδήμου και του Βασιλακάκη. Οι «Ακρίτες» δεν επαναπαύτηκαν στο 1-0 και έψαξαν το δεύτερο γκολ πιέζοντας ψηλά και το πέτυχαν στο 19ο λεπτό με τον Βασιλακάκη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ατρόμητος είχε ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και δεν το εκμεταλλεύτηκε μένοντας στο 2-0

Β' Ημίχρονο

Η Ξάνθη συνέχισε να είναι το «αφεντικό» του ματς και στην επανάληψη. Μόλις δύο λεπτά μετά το σφύριγμα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «Ακρίτες» έκαναν το 3-0 με τον Εντιμάρ να σουτάρει και η μπάλα να χτυπάει στον Τόμας πριν καταλήξει στα δίχτυα, κλειδώνοντας τη νίκη.

Από την άλλη ο Ατρόμητος συνέχιζε να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι ευκαιρίες των φιλοξενούμενων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και μοιραία ήρθε το εύκολο 3-0 από την Ξάνθη, η οποία έκανε το καλύτερό της παιχνίδι φέτος

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (83' Φλίσκας), Μαρκόβσκι, Πόι (81' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Μάνταλος (71' Νταρμπιόν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης (26' Σφακιανάκης), Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (46' Αναστασάκος), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος)

Keywords
Τυχαία Θέματα