Τον ισοπέδωσε σε ένα ημίχρονο…

22:43 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ: 4-1
Γήπεδο: Τούμπα
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε να κερδίσει το ντέρμπι με τον Άρη από τις 02/05/10 αλλά απόψε ξέσπασε. Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέτριψε με 4-1 τον Άρη και αν δεν έριχνε ταχύτητα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ.

Τα ματς δεν είχε καλό ρυθμό ούτε φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο. Η πρώτη καλή ενέργεια ήταν ένα σουτ του Καπετάνου στο 11ο λεπτό, με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Λόρενς έπιασε φοβερό μονοκόμματο σουτ μετά από πάσα του Ρομπέρ και άφησε άγαλμα τον Βελλίδη.
Ο ΠΑΟΚ ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στον αγώνα και στο 23ο λεπτό μετά από φάουλ του Φωτάκη ο Κατσικάς βρήκε δίχτυα με κεφαλιά.
Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα και ο ΠΑΟΚ επιτιθόταν κατά κύματα. Στο 26' ο Βελλίδης είπε όχι σε πλασέ του Αθανασιάδη, ενώ στο 30' ήρθε και το 3ο γκολ για το «δικέφαλο του Βορρά».
Ο Αθανασιάδης έστρωσε στον Φωτάκη, ο οποίος με όμορφο σουτ, νίκησε τον Βελλίδη.
Ο Άρης ανέβασε στροφές, έχασε μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Καπετάνου στο 38' και το επόμενο λεπτό μείωσε σε 3-1. Σκόρερ ο καλύτερος παίκτης του Άρη στο ματς, ο Αγάνθο, ο οποίος πρόλαβε τον Γλύκο και με κεφαλιά έκανε το 3-1.
Στο 41ο λεπτό ο Βελλίδης σταμάτησε όμορφα τον Αθανασιάδη, ενώ στο 43' ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βγήκε νικητής κι έκανε το 4-1.
Ο Ρομπέρ έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με μονοκόμματο σουτ εκτέλεσε τον γκολκίπερ του Άρη που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.
Στο 49ο λεπτό ο Αθανασιάδης είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 5-1, αλλά έστειλε άουτ την μπάλα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Βελλίδη, ενώ στο 52' η κεφαλιά του Αγάνθο δε βρήκε στόχο.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έριξε στροφές και ο Άρης απείλησε με ένα σουτ του Καπετάνου στο 61ο λεπτό, με τον Γλύκο να διώχνει, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πουλίδο σούταρε προς το τέρμα ενώ ο Γλύκος είχε χάσει την μπάλα όμως δεν του έγινε το χατίρι καθώς εκείνη βρέθηκε πάνω σε σώματα.
Ο ΠΑΟΚ σταμάτησε να πιέζει και ο Άρης είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 80' με το σουτ του Αγάνθο να περνά άουτ, ενώ στο 82' ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Σαλπιγγίδη.
Ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες στο 90+2' λόγω αποβολής του Κατσικά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ματς είχε πολλά νεύρα προς το τέλος, διακοπηκε δύο φορές λόγω αψιμαχιών που είχαν οι πάικτες και στο 90+9' αποβλήθηκαν οι Γιαννιώτας και Λόρενς που παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε και ο Δώνης, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα φώναζε στον 4ο και στον Κάκο.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσικάς, Κουμαλό, Κάτσε (67' Γεωργιάδης), Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (79' Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (90' Πέλκας).
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης (63' Αγγελούδης), Νταμαρλής (46' Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Σουνάς (46' Παπαστεργιανός), Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Αγάνθο, Καπετάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα