Τον κρατάει «ζωντανό» ο Ιγκόρ

21:08 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 33η αγωνιστική
ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ο-1
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιγκόρ στο 83ο λεπτό έδωσε στον Πανθρακικό τη νίκη επί της Βέροιας, ενώ παράλληλα του αύξησε και τις ελπίδες για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Με 9 παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η γηπεδούχος ομάδα, μετά την αποβολή του Νέτο και του Καλτσά.

Το ματς

Η Βέροια

ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Πανθρακικός κατάφερε να κάνει το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκόρ στο 83'. Μάλιστα, σε εκείνη τη φάση ο Νέτο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν καλά το αποτέλεσμα και απο τη στιγμή που η Βέροια έπαιζε με 9 παίκτες, χάρη στην αποβολή του Καλτσά. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Βέροια (Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Αραγονές, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Γεωργιάδης (66' Τάτος), Μπεν.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Εμπό, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου (80' Μάρτινς), Χρήστου, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Κάσες (85' Ηλιάδης), Ίγκορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα