Τόπο στα νιάτα από Βενγκέρ

22:00 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Θίο Γουόλκοτ και ο Άαρον Ράμσεϊ θα μείνουν εκτός, ωστόσο, όπως τόνισε ο Αλσατός, οι Μπεναγιούν, Φρίμπογκ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Παρκ έχουν τις δυνατότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

«Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες βρίσκονται στο ψυγείο ή έχουν περιοριστεί αρκετά. Θα ξεκουράσω κάποιους, αλλά ακόμα θέλω να παίξουμε με μία ομάδα που θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει. Ο Αλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και ο Εμανουέλ Φρίμπονγκ θα παίξουν, αλλά τους θεωρώ παίκτες πρώτης γραμμής. Ο Παρκ προσαρμόζεται

στο επίπεδο που αντιμετωπίζει εδώ και απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι θα έχει ακόμα μια ευκαιρία αύριο βράδυ να δείξει ότι μπορεί να το κάνει.

Ο Γιόσι είναι πραγματικά φανταστικός, αλλά έχουμε τόσες επιλογές στην μεσαία γραμμή και παίζουμε με τρεις επιθετικούς. Οι ευκαιρίες για τους μέσους δεν είναι τόσο πολλές και για αυτό δεν έχει παίξει όσο αξίζει. Η κατάσταση όσων παικτών έχουν παίξει είναι σπουδαία, όλοι βοηθούν την ομάδα να επικεντρωθεί στη νίκη».

«Αυτούς που λέτε δεύτερη επιλογή στην Μάντσεστερ Σίτι, αποτελούν κάποιους πολύ καλούς παίκτες. Αν δείτε την ομάδα που έπαιξε απέναντι στην Γουλβς (στον προηγούμενο γύρο), είχε επτά-οκτώ παίκτες που δεν ξέρεις αν είναι πρώτης ή δεύτερης επιλογής. Τα καλά νέα για εμάς είναι ότι περιμένουμε να παίξουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και ότι γνωρίζουμε ότι θα περάσουμε μόνο αν πραγματοποιήσουμε μια μεγάλης κλάσης εμφάνιση. Ας επικεντρωθούμε σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα