Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη

21:11 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

«Αγαπητοί πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και φίλοι της ΑΕΚ. Βρισκόμαστε εδώ σήμερα με έναν και μοναδικό σκοπό. Να σας δείξουμε τι έχουμε κάνει σήμερα για το γήπεδο. Υπεύθυνα για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό. Για να ζητήσουμε να είμαστε δίπλα σας για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Εκεί που την στέγασαν οι πρόσφυγες πριν φτιάξουν τα πρώτα σπίτια τους εδω. Το γνωρίζετε καλύτερα από μένα. Είμαι συνεπής σε όσα λέω. Για εμένα ΑΕΚ

χωρίς Φιλαδέλφεια δεν νοείται, όπως και Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ για εσάς. Υπηρετείται τα κοινά της περιοχής. Ξέρετε καλά τα αποτελέσματα της αποχώρησης της ΑΕΚ μετά το γκρέμισμα του γηπέδου. Αυτό το γήπεδο - σύμβολο θα είναι ξανά εδώ. Θα αποκαταστήσουμε ότι έχει γίνει. Επιστρέφουμε για να φτιάξουμε ένα ποδοσφαιρικό και μόνο γήπεδο. Όπως φτιάχτηκε από το 1930. Η ΑΕΚ επιστρέφει εδώ. Στόχος μας να αναστήσουμε το σπίτι της ΑΕΚ. Θα είναι όλα όπως πρέπει. Η νομοθεσία, οι κείμενες διατάξεις και όλα για την ζωή της περιοχής. Να τονίσουμε τον χαρακτήρα της Νέας Φιλαδέλφεια. Να φέρουμε ένα εκατομμύριο κόσμο στην περιοχή και να φέρουμε χαρά για τους εκατομμύρια φιλάθλους της ΑΕΚ.
Στα σχέδια μας δεν επιβαρύνεται τίποτα η πόλη. Ούτε ο συντελεστής δόμησης, που θα είναι κάτω και από το 1. Το γήπεδο που θα δείτε έχει φτιαχτεί σε βυζαντινή αρχιτεκτονική. Μιλάμε για την αναγέννηση της Νέας Φιλαδέλφειας επιστρέφει το γήπεδο για να αναστήσει την πόλη. Οι Κυριακές μας πρέπει να επιστρέψουν εδώ που τις ζήσαμε, εδώ που μεγαλώσαμε. Από εσάς θέλω ένα πράγμα. Θέλω να ξέρω αν μπορώ να υπολογίζω σε όλους σας, αν στηρίζουν όλοι το γήπεδο. Ζητάω ομόφωνη στήριξη, όχι για τις εντυπώσεις αλλά για το μήνυμα ότι η ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μαζί. Ήμουν ειλικρινής και επιθυμώ ακούσω από εσάς αν θα είστε μαζί μας. Αν θεωρείτε ότι υπάρχει παραμικρός λόγος για να είστε απέναντι. Δεν υπάρχει λόγος πιστεύω. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Θέλω τις ξεκάθαρες θέσεις σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα