Τοποθετούνται επίσημα Βιντιάδης-Χάρις

21:42 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν την Παρασκευή στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις έχουν αποφασίσει να στείλουν έγγραφο στην ΠΑΕ, με το οποίο θα ενημερώσουν επίσημα τα μέλη του ΔΣ (και κατ' επέκταση και τον κόσμο της ομάδας) για τα αποτελέσματα των διεργασιών που έχουν κάνει έως τώρα, αλλά και τις προθέσεις τους για την «κιτρινόμαυρη» εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έγγραφη τοποθέτησή τους οι υποψήφιοι επενδυτές θα αναφέρουν ότι έπειτα από την ενδελεχή μελέτη των στοιχείων που τους παραδόθηκαν, αντιμετωπίζουν θετικά την προοπτική εισόδου στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναμένεται να αναφέρουν ωστόσο, ότι πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση (κάτι που είναι πλέον θέμα ημερών) επιθυμούν να πάρουν κάποιες τελικές διευκρινήσεις για θέματα που αφορούν την ομάδα.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γνωστοποιήσουν πως έχουν προχωρήσει πολύ το πλάνο διοικητικής, οικονομικής και αγωνιστικής αναμόρφωσης της ΑΕΚ, δηλαδή το σχέδιό τους για την ανάκαμψη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και ότι αυτές οι τελικές διευκρινήσεις απαιτούνται για να φτάσουν σε ένα τελικό σχέδιο, βάζει του οποίου θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και θα «τρέξουν» την επόμενη μέρα της.
Επίσης, είναι πιθανό στην επίσημη τοποθέτησή τους οι Βιντιάδης και Χάρις να αναφερθούν και στα επόμενα βήματα για την ολοκλήρωση του deal, πιθανώς οριοθετώντας χρονικά και την ημερομηνία έναρξης του ελέγχου στα βιβλία της εταιρείας...

Keywords
Τυχαία Θέματα