«Τώρα θα κανονίσουμε τους λογαριασμούς μας»

10:26 26/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στον ημιτελικό του EURO 2012 με τον γερμανικό Τύπο να ζητά εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ του 2006 όταν οι Ιταλοί είχαν πάει στον τελικό νικώντας στην παράταση επί γερμανικού εδάφους.
Πιο συγκεκριμένα η "BILD" γράφει: "Ιταλία, τώρα θα κανονίσουμε τους λογαριασμούς μας. Μπορούμε να κλείσουμε τον λογαριασμό που παραμένει ανοικτός, εδώ και έξι χρόνια απέναντι στον πιο επικίνδυνο αντίπαλο μας και να περάσουμε στον τελικό. Σε αντίθεση με ό,τι

συνέβη στον ημιτελικό του 2006". Όσο για τα αδύνατα σημεία της Ιταλίας, η "BILD" σημειώνει: "Η άμυνα είναι το αδύνατο σημείο της Ιταλίας και οι Μπαλοτέλι, Κασάνο είναι θερμοκέφαλοι που εκνευρίζονται εύκολα".
Η "Sueddeutsche Zeitung" από την μεριά της σημειώνει ότι "το ιταλικό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Τσέζαρε Πραντέλι έχει ελάχιστες ομοιότητες με το κατενάτσιο. Η ιταλική ομάδα θυμίζει περισσότερο Γερμανία".
Η "Spiegel" υπενθυμίζει πως η Γερμανία στα επτά τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Ιταλία δεν έχει ούτε μια νίκη ενώ η "Frankfurter Allgemeine Zeitung" εστιάζει στον Αντρέα Πίρλο σημειώνοντας πως "αν κρατήσουμε υπό έλεγχο τον μαέστρο Πίρλο, θα έχει γίνει η περισσότερη δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα